Mit csináljak hogy ne nézzenek a koromnál idősebbnek? =/
13 éves lány vagyok és a pasik(néha még a lányok is) általában 16 évesnek néznek.És mikor mondom hogy 13 vagyok akkor azt kérdezgetik:"Komolyan? Vagy most csak viccelsz?"
Nem sminkelem magam még bulikra is max. szájfényt teszek fel meg szemceruzát használok. (buli=sulibuli vagy barátnőm szülinapi bulija. csak ilyenekre járok mert egyrészt még a tanulás az első, másrészt a szüleim nem is engednének).
Iszonyatosan zavar és már közösségi oldalakra(myvip, facebook) sem teszek fel képet mert folyton jönnek a levelek a 17 éves srácoktól.
Barátnőm szerint nincs baba arcom, és talán ezért nézek ki többnek.
Nincs pattanásom se, mert ha lenne talán megérteném mert azt mondanák hogy kamaszkorba vagyok és biztos 15-16 év körüli vagyok.
Tudom hogy csak 3 év de akkor is idegesítő. =/
Mit tudnék csinálni?
Előre is köszi a válaszokat.
Olyan közepes méretű.
Nem szeretem a szoknyákat.
Inkább nadrágos vagyok.
Magas sarkút meg nem hordok egyáltalán.
Se cicanacit.
Pólókat ilyesmiket hordok:
szóval egyszerű mintás felsőket.
Plusz szeretem a színeket:pl. színes karkötők és nyakláncok.
Örülj neki, hogy csak 3 évvel néznek idősebbnek, mert én 15 éves vagyok, de 25-30 évesnek néznek :D Gimiben most vagyok elsős, de nem egyszer fordult elő, hogy csókolommal köszöntek, amikor a lépcsőn mentem le, mert azt hitték, hogy tanár vagyok. Gólyatáborban azt mondták nekem, hogy szülők nem jöhetnek, szóval eléggé durva. Megkérdeztem az osztálytársaimat, hogy miért néztek 25-30-nak és azt mondták, hogy az arcom és a hajam olyan felnőttes és nem olyan felsőket veszek fel ami feliratos vagy valamilyen nyomott minta van rajta. Rövid hajam van (5-6cm hosszú), de most már növesztem, mert amikor hosszú volt akkor "csak" 20 évesnek max. 22-nek néztek :D És még azt hozzá tenném, hogy nálam a smink annyi, hogy szempillaspirált és labellot használok.
Szóval te még annyira nem is panaszkodhatsz :D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!