1/13 anonim válasza:
Nem, ezek még a szemüket is felragasztják, hogy nagyobbnak tűnjenek. A legnagyobb átváltozò mesterek.
3/13 anonim válasza:
Igen, de én oda-meg vissza vagyok az ázsiai szépségideál és beauty kultúrájukért
6/13 Metionin válasza:
Ijesztőek. A másik meg, hogy ennek 80%-a mesterséges, ragasztószalaggal hátrahúzott arcpárnák, kitömött orr, felragasztott szemhéj és társaik. Az eredeti arcuktól valószínűleg még ők is megijednek ha meglátják reggel.
7/13 anonim válasza:
Gyakran plasztikáznak is arra felé, még a hétköznapi emberek is, nemhogy a sztárok... Szerintem szépek, de nem hiszem hogy természetes.
8/13 anonim válasza:
A másodikon vélek felfedezni némi bájt, nem tűnik műnek. Őt szépnek találom. Az első átlagos, az utolsó mint valami beteges ló.
9/13 anonim válasza:
Az ázsiai arcot lehet a leginkább alakítani
A legtöbb idol csak átlagos, ők pont ilyen 6/10esek
Csak néhány van aki tényleg kimagaslóan szép
Pl Nana
10/13 anonim válasza:
Szerintem szépek, csak úgy ebből semmi sem igazi. Olvass utána a dél-koreai szépségideálnak. Ezeket már gyerekkorban plasztikázzák. Ők nem emberek, hanem termékek... Sajnos. Nyilván nem meglepő, hogy vezetnek öngyilkosságban. De amúgy szabályos arc, hibátlan bőr, persze, hogy csak vonzó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!