Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szépek? Miért?

Szerintetek szépek? Miért?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

dec. 29. 15:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Nem, ezek még a szemüket is felragasztják, hogy nagyobbnak tűnjenek. A legnagyobb átváltozò mesterek.
dec. 29. 16:02
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Nem csúnya, de nem is az esetem.
dec. 29. 16:31
 3/13 anonim ***** válasza:
82%
Igen, de én oda-meg vissza vagyok az ázsiai szépségideál és beauty kultúrájukért
dec. 29. 17:45
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó konkrétan ijesztő
dec. 29. 18:09
 5/13 anonim ***** válasza:
55%
semmi kül
dec. 29. 18:56
 6/13 Metionin ***** válasza:
90%
Ijesztőek. A másik meg, hogy ennek 80%-a mesterséges, ragasztószalaggal hátrahúzott arcpárnák, kitömött orr, felragasztott szemhéj és társaik. Az eredeti arcuktól valószínűleg még ők is megijednek ha meglátják reggel.
dec. 29. 19:32
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Gyakran plasztikáznak is arra felé, még a hétköznapi emberek is, nemhogy a sztárok... Szerintem szépek, de nem hiszem hogy természetes.
dec. 29. 21:19
 8/13 anonim ***** válasza:
84%
A másodikon vélek felfedezni némi bájt, nem tűnik műnek. Őt szépnek találom. Az első átlagos, az utolsó mint valami beteges ló.
dec. 29. 22:05
 9/13 anonim ***** válasza:

Az ázsiai arcot lehet a leginkább alakítani

A legtöbb idol csak átlagos, ők pont ilyen 6/10esek

Csak néhány van aki tényleg kimagaslóan szép

Pl Nana

tegnapelőtt 05:27
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem szépek, csak úgy ebből semmi sem igazi. Olvass utána a dél-koreai szépségideálnak. Ezeket már gyerekkorban plasztikázzák. Ők nem emberek, hanem termékek... Sajnos. Nyilván nem meglepő, hogy vezetnek öngyilkosságban. De amúgy szabályos arc, hibátlan bőr, persze, hogy csak vonzó lehet.
tegnapelőtt 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!