Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 18 at betöltött lány vagyok!...

18 at betöltött lány vagyok! Soha nemvolt még semmilyen kapcsolatom, soha senki nemhívott még randizni! Nagyon szeretnék már 1 kedves férfit, ennyirre zavaró?

Figyelt kérdés
Pici lány vagyok, tényleg pici, 164 magas, 53 kg, sajnos nincs semmi cicim, csak bimbóim! Öcsêmnek nagyobb melle van mint nekem! Hajam is rövid, és mindig azthiszik, hogy fiú vagyok! Mit csináljak, hogy észrevegyenek? Privátot csak lányoktól fogadok el!
tegnap 13:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

A 164cm-rel nem vagy annyira pici, max az alkatod vékonyabb.

Szerintem nagyon ráfeszülsz a kérdésre. Ne tedd! Ha eljön az ideje, akkor el fog! Hagyd magad arra, hogy képbe kerüljenek potenciális jelöltek és meglesz az a pillanat, amikor a megfelelő is fel fog bukkanni.

Addig dolgozz magadon, de nem fizikálisan!

tegnap 13:56
 2/12 Fulár válasza:

Maximálian egyetértek az elsővel.

Most még biztosan nagyon rossz neked de el fog jönni a te időd is hidd el!

Elsősorban fogadd el és probáld magad szeretni!Te úgy vagy jó ahogy vagy.Szerencsérennem vagyunk egyformák és ettöl szép a világ.

tegnap 14:40
 3/12 A kérdező kommentje:
Hát kb 13 éves koromtól kérdeztem anyukámat, hogy miért nemlesz cicim? Suliban a lányok is mindig csúfoltak ..
tegnap 14:45
 4/12 anonim ***** válasza:

Miért csak lányok írhatnak? Amúgy ha mutatsz képet magadról, akkor lehet adni tippeket stílus ilyesmi szempontjából.

De szerintem is önbizalomhiány a probléma

tegnap 14:59
 5/12 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy el akarod sietni. Várd meg azt, aki igazán szeret, annak nem fog mindez számítani.
tegnap 15:30
 6/12 Noren1989 ***** válasza:
Ennyire zavaró, ja. Nem pici, amit a méreteidről írtàl.
tegnap 15:41
 7/12 Noren1989 ***** válasza:
Amúgy öcséd fb-ja esetleg megvan, egy haverom kérdezi!
tegnap 15:45
 8/12 anonim ***** válasza:

A magasságod átlagos, nem vagy pici. A mellméreted sem kizáró ok. Ismerek olyan lányt, aki szintén teljesen lapos és mégis nagyon népszerű a fiúknál.

Ha meg az zavar, hogy fiúnak szoktak nézni, azon könnyen lehet változtatni, mert ez sem attól függ, hogy mekkora a melled. Megnövesztheted a hajad (vagy ha a rövidet szereted, akkor csinálhatsz egy kicsit nőiesebb frizurát), változtathatsz az öltözködési stílusodon, ilyesmik. Nem kell feladnod magad meg olyat magadra kényszeríteni, ami nem tetszik, de tudsz kicsit kísérletezni, hogy mi az, amiben csinosabbnak érzed magad és szívesen hordanád is.

tegnap 15:59
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem baj ha nincs cicid. Akkor legyen segged.
tegnap 16:25
 10/12 A kérdező kommentje:
A kedves kommenteket köszönöm, a többit meg figyelmen kívül hagyom!
tegnap 18:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!