Miket készíthetnék a megunt nadrágjaimból?
Figyelt kérdés
Főként farmer nadrágok. Nincs valami hatalmas varrás tudásom, varrógéphez se értek. Van valami ötletetek?
Amúgy anyám meg nagymamám meg tudnák varrni géppel.
2010. nov. 6. 20:27
1/8 anonim válasza:
Nem tudom,hogy pontosan mire gondolsz, de én a megunt vagy kifogyott farmerjaimból szoknyát szoktam csináltatni!
3/8 anonim válasza:
táskát! elvágod ott, ahol kezdődne a 2 szára, bevarrod, esetleg cipzárt is varrhatsz a tetejére, meg füleket, és kész!
4/8 anonim válasza:
Térd nadrágot, levágod a két szárát:D
5/8 anonim válasza:
Különböző színű farmerjaidból különböző méretű darabokat vágsz ki, majd összevarrod, varratod őket egy táskává, fület is tetetsz rá, esetleg zseb, cipzár, pár gomb, kitűző és máris van egy egyedi táskád.
6/8 anonim válasza:
én a megunt farmerokból rövid nacit szoktam csinálni :D
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
a rövidnaciban gondolkodom
csak sajnos sokat kell várnom míg hordhatom is őket xD
2010. nov. 6. 22:50
8/8 A kérdező kommentje:
lehet szoknyát is csináltatok belőlük
2010. nov. 6. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!