Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy lehet szebb, táncos a...

Hogy lehet szebb, táncos a lábfejem (rüsztöm)?

Figyelt kérdés

Táncolok, és szeretnék még szebben ívelő rüsztöt.

Erre van valami gyakorlat?

Még növésben lévő lány vagyok, úgyhogy remélem :)

dec. 16. 17:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi az a "táncos a lábfej"???
dec. 16. 18:07
 2/8 A kérdező kommentje:

Leginkább úgy lehetne elmagyarázni, hogy amikor lábujjhegyen állsz, minél inkább "kijjebb" legyen a lábfejed. Lejjebb lemegy a spicced, szép íves pl mint a spicc cipőben

Szép az én lábam is, de még szebbet szeretnék

dec. 16. 18:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Bevallom, én sem igazán értem mire gondolsz, még így sem. Tudnál keresni egy képet amin valaki úgy tartja a lábfejét, ahogy te szeretnéd, és összehasonlításképp egyet, amikor te próbálod meg ugyanazt a beállást?
dec. 16. 18:29
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem van hipermobilitással problémám, nekem "szép rüsztöm" van vagy mi a szösz, de ami ezzel jár, azt nem ajánlom 😆

Nem táncolok meg semmi, de háton fekve le tudom tenni a nagylábujjamat a padlóra.

Ha a sarkamon ülök mint a japánok, én kényelmesen le tudok feküdni meg ilyenek.

Ez nem normális dolog egyébként.

[link]

Nekem az orvos azt mondta ne b@szakodjak ilyesmivel, mert nem tesz jót.

dec. 16. 18:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"Nem táncolok meg semmi, de háton fekve le tudom tenni a nagylábujjamat a padlóra."

Mármint ezt úgy kell elképzelni, hogy nyújtott lábbal? Az de durva :O

Én meg nő létemre annyira merev vagyok, mindig ilyen hajlékonyságról álmodoztam :D

dec. 16. 18:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

@ 5 & kérdező

Még mindig vicces nekem, hogy az én reumatológiai szindrómámat akarja itt mindenki. Annyira nem jó ám.

"Mármint ezt úgy kell elképzelni, hogy nyújtott lábbal?"

Igen, laza állapotban ha fekszek a hátamon, nekem nem L alakban áll a talpam, hanem egyenesen megy tovább mint a vádlim. Ha meg nyújtózom, akkor meg megy lefele is.

De mondom, ez egy szindróma, ami azzal jár, hogy a lábamban sz@rok a szalagok, meg ki tudnak akadni a az izületeim. Ha sportolok, mindenféle fánkos térdmerevítő kell, külonben a térdkalácsom megy minden felé.

Inkább kevésbé vagyok kecses meg sportos, mert félek hogy lesz egy utam az ügyeletre.

dec. 16. 19:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát, tudod, mindenki arra vágyik, ami neki nincs :)

Nyilván nem tudom megítélni, milyen lehet a te állapotoddal együtt élni, én azt tudom hogy én a másik végletet élem meg, és ezt nagyon szívesen elcserélném valakivel.

dec. 16. 20:06
 8/8 Metionin ***** válasza:
69%
Vannak rá gyakorlatok, kendővel, gumiszalaggal vagy kis labdával kell csinálni. Ballet feet pointe exercises néven kiad a gugli is egy csomót.
dec. 16. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!