Fogakat valahogy fehérebbé tenni?
Minden reggel-este mosom de sajnos ez nem elég.
Jaj, és valami olyan kéne ami nem kerül egy vagyonba.
vegyél fehérítős fogkrémet, emellett nem szabad innod fekete teát, kólát és kávét. azaz a kávéban nem vagyok biztos, szóval járj utána! na és akkor így fogat mosni reggel-este, és ha van rá alkalmad még egyszer. fontos, hogy a fogkefét ne nyomd rá, inkább tovább mosd! :)
remélem segítettem! :))
A szódabikarbona tényleg jó!
Én már egy ideje minden héten 1szer megmosom vele és egy kicsit fehérebbnek tűnik!:)
Szia!
Sokáig én is hetente használtam a szódabikarbónát, tényleg fehérebb is. De nyáron voltam fogdokinál fogtömésen és mondta h. ínygyulladás miatt ad 1 fogkrémet. Meg is vettem, használ is, de közbe észrevettem hogy fehérít is. Kiderült, hogy "ezt" is tudja. A neve Curasept ADS 705. Patikákban lehet kapni. kb. 1600-1800 Ft, nekem spec. 1,5 hónapig elég. Próbáltam már sokféle bolti fehérítős fogkrémet, de egyik se jött be. Ezt használom 4 hónapja és maximálisan meg vagyok vele elégedve. Kicsit drága, de nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!