Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Meglehet így csinálni a műkörmöt?

Meglehet így csinálni a műkörmöt?

Figyelt kérdés

Kezdő vagyok ebben még nagyon,eddig csak a gél tippes technikát próbáltam viszont az mindig 5 nap után le esett és megelégeltem. Pedig mindent szépen rá kentem úgy ahogy kell. Mostmár kipróbálnám a műkörömépítő zselét. Tudom tudom nincs semmi gyakorlatom de körmösre nem szeretnék költeni,időm sincs el menni körmöshöz és nagyon drága. Jött a fejembe egy ötlet hogy úgyis dolgoztam már tippel,viszont el szeretném hagyni de lehet-e úgy hogy a tip belsejébe kenjük azt a körömzselét és ugye a tip alatt van a zselé de lámpázás után én azt a tippet le venném csak a formázáshoz lenne szükséges. Hasonló mint a polygél de nekem az nem tetszik annyira,viszont az a technika. Csak nem tudom hogy zselénél az uv lámpázás után le jön-e a tip..

Szerintetek?

#köröm #otthon #tipp #gél #műköröm zselé #műköröm otthon
ma 07:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Zselével is lehet, de ne gondold, hogy az jó lesz. Vagy az előkészítéssel van gond, vagy simán nem jó méretet használsz, ami miatt leesik. 5 nap alatt lejön, ott nagy gond van. Polygéllel a legegyszerűbb. Ha túl nagy a köröm tip, simán alá levegősödhet. Mégis hogy állsz neki, írd le lépésről lépésre.
ma 09:24
 2/10 A kérdező kommentje:

#1 az tartósabb ne mond már hogy nem

Először úgy csinálom hogy le reszelem alaposan,utána portalanító kefével portalanítok. Utána teszek rá nail prep előkészítő folyadékot. Aztán előveszem a tippet és megreszelem egy kicsit azt is. Utána bele kenem a tipbe a bondert, előveszem az álló lámpát és nyomom rá hogy jó erősen rá tapadjon. Ezután beteszem az uv lámpa alá pluszba még. Aztán el kezdem reszelni a felületét még. Aztán utána rá kerül a gél lakk,utána a fedő zselé a tetejére hogy ne ragadjon

És ennyi

ma 09:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Jó, ha te értesz hozzá, akkor minek kérdezed? A bondert miért a tipbe kened? A körmödre kéne. XD
ma 10:31
 4/10 anonim ***** válasza:
Amúgy is teljesen katyvasz. A bonderrel akarod felragasztani a tipet?!
ma 10:33
 5/10 A kérdező kommentje:
#3 lehet az a baj akkor
ma 10:34
 6/10 anonim ***** válasza:
És a primer kimarad? Nail prep után kéne azt is használni.
ma 10:34
 7/10 A kérdező kommentje:
#6 ja azt is használok igen bocsánat
ma 10:36
 8/10 A kérdező kommentje:
#4 miért hogy kéne csinálni??
ma 10:36
 9/10 Metionin ***** válasza:
A bonder az nálad mi? A tipet tipragasztóval rakjuk fel, van ecsetes, tubusos stb. UV alatt köt. Azt kéne a tipbe kenni és légmentesen rányomni a körömre, aztán lámpázni. Amit én bonderként ismerek, az csak a tapadást segíti a körmöd és a géllakk között, nem fog megfogni egy tipet, mert nem az a dolga. Ha tényleg azzal raktad fel a tipet, csoda, hogy bírta pár napig.
ma 10:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Kérlek azt mondjátok hogy meglehet e csinálni igy a körmöt
ma 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!