Az olívaolaj nélkül is meglehet csinálni?
Figyelt kérdés
ma láttam Takács Nóra videóját,amibe olyan hajpakolást készít,hogy: avokádó belseje,meg 1 tojássárgája,meg 1ek olívaolajat,kever össze,ezt teszi a hajra.Ha nincs itthon olívaolaj,akkor is megcsinálhatom,vagy mivel helyettesítsem???2011. dec. 12. 13:14
2/9 anonim válasza:
Szőlőmagolajjal pl, de ricinusolajat felmelegítesz az sokkal-sokkal jobban táplálja a hajad és a fejbőrt. Nyilván majd vegyél olivaolajat, mert a ricinus és az oliva a legjobb a hajnak.
3/9 anonim válasza:
A ricinusolajat nem szabad felmelegíteni.
5/9 anonim válasza:
Mert elpárolog belőle a lényeg,lehet,hogy könnyebb eloszlatni a hajon,de nem szabad,már ha akarod,hogy használjon is valamit.
6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,éppen ma a ricinust szerettem volna csak hajra,de akkor avokádót is,meg tojássárgáját is teszek bele:)))))Köszönöm a válaszokat!!!!
2011. dec. 12. 13:54
7/9 anonim válasza:
Hajrá akkor és én is köszönöm a választ. 4 napja tettem fel ricinus+oliva pakolást, majd próbáld ki ezt is kedves kérdező, nekem a legcsodálatosabb hajat eredményezte, plusz nem zsírosodik, 4-5 napot simán kibír mosás nélkül, a 6ik napon kezd rosszabb lenni, mindkettőt ajánlom!!
8/9 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm,de most így akkor ezt befóliázhatom???ugyanis én a ricinusolajat fölteszem reggel,befóliázom,meg törölközöt teszek rá,este lemosom.Ezzel is így megcsinálhatom,vagy inkább hagyjam rajta míg fürdők,és mossam meg???
2011. dec. 12. 14:11
9/9 anonim válasza:
persze, a pakolásnak az a lényege, hogy minél tovább van rajtad, annál hatásosabb, van ideje az anyagoknak hatni, táplálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!