Tetoválás. ötlet, hogy hova?
Figyelt kérdés
szóval a Székely Himnuszból szeretnék 2 versszakot vagy két sort magamra. a két sort az rendes írással az alkaromra gondoltam, kb. mint Tóth Gabinak van. a két versszakot vagy rendes írással, vagy rovásírással szeretném, csak nincs ötletem, hogy hova. nektek ötlet??2010. nov. 6. 16:10
2/9 A kérdező kommentje:
őőő miért is nem eredeti???
én eddig senkin sem láttam ilyent
2010. nov. 6. 16:22
3/9 anonim válasza:
ILYENT én se.
de tényleg nem valami jó ötlet..
4/9 anonim válasza:
Szerintem tetoválás kérdésben ne tippeket várj, hanem döntsd el magad!
Amúgy szerintem vállra, hátra mehetne az idézet.
6/9 A kérdező kommentje:
én is valahova oda gondoltam.
de miért vagytok ennyire ellene?????
2010. nov. 6. 20:45
7/9 anonim válasza:
Nekem semmi bajom az ötlettel, ha te úgy érzed, hogy ez az, amit viselni akarsz egy életen keresztül.
Ha szépen lesz megoldva, akkor nagyon jól is fog mutatni szerintem!
8/9 anonim válasza:
Nagyon eredeti és szép gondolat!
Valószínű, hogy nem egy átlagos magyar vagy, aki azt sem tudja, hogy milyen az a bizonyos nemzeti öntudat.....
Minden Székely Magyar, de nem minden Magyar Székely!
9/9 anonim válasza:
Szia! Én is pont ezen gondolkozok,hogy a Székely Himnuszból tetováltatok magamra... Te végül megcsináltattad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!