Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az Armani...

Mi a véleményetek az Armani Stronger With You Intensely parfümról?

Figyelt kérdés

dec. 8. 16:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Megvan és használom a parfümöt.

Fiatalos (14-30), édes, jó tartóssággal és projekcióval (ez azt jelenti, hogy nem kell nagyon közel menni hozzád, hogy érezzék).

A fiatalabb lányok szeretik az ilyen és ehhez hasonló illatokat, viszont arra nem jó, hogy kitűnj vele, mert egyrészt már önmagában sokan használják, plusz van sok hasonló illatprofillal rendelkező parfüm (Azzaro Most Wanted vonal, SWY család többi tagja).

Kizárólag hideg évszakokban alkalmas, 4-5 fújás elég belőle.

dec. 8. 17:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Én szeretem, pedig már lassan 30 vagyok. De igaz amit az első írt, nem egy különleges illat, sokan használják ezt is, meg más hasonlóakat is. Ami nem baj amúgy, csak sokan nem szeretik a túl népszerű illatokat. De nekem pl pont a szintén már említett Azzaro Wanted a kedvencem, hasonló az Armanihoz csak szerintem még jobb.
dec. 8. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!