Szeretnék egy durva parfümöt télre, valakinek bármi tipp? Inkább édesek
Néhányat nézegettem pl: Versace eros, Stronger with you, One million
A Versace erosnak nem volt édeskés illata -pedig úgy olvastam-
Lehet, hogy túl hamar szagoltam. Valami olyasmi illatot szeretnék, amitől az emberek visszafordulnak az utcán?
Viktor & Rolf - Spicebomb Intense
Yves Saint Laurent Y Le Parfum
Dior Homme - ez nem olyan édes, inkább bőrösen fűszeres, de észveszejtő, sikkes
Chanel coco noir fekete üvegben van nagyon exkluziv es elegans
Miss dior
Kedven: Gucci rush!!!!
Viktor & Rolf - Spicebomb ennek az EDT verziója is intenzív, tartós, az Extreme pedig még inkább
Versace Eros Flame - erősebb, mint a sima Eros EDT és fűszeresebb is, ezt használom télen szinte a legtöbbet, nagyon jó illat, és nem annyira tucat, mint a sima Eros.
Jean Paul Gaultier Le Male Ultra Male - Ez az egyik legédesebb illat szerintem a piacon, igazi téli cucc, EDT létére nagyon tartós és intenzív, nem az az émelyítően édes, pedig tényleg nagyon édes, főleg buliba nagyon jó választás télire, de módjával hétköznapokon munkában, suliban is használható, csak nem szabad túltolni.
Prada Luna Rossa Black - ez egy bőrközeli cucc, nem annyira intenzív, inkább csak az érzi, aki közel hajol hozzád, ezért ez randira lehet egy jó választás, vagy csak simán, ha nem akarod, hogy csíkot húzz magad után mindenütt.
Bentley for Men Intense - Ez inkább érettebb férfiaknak áll jól (25 alatt nem használnám), egy bőrös, rumos illat, nagyon tartós, és viszonylag intenzív. Ezt kevesen használják, és meg fogják sokan jegyezni, viszont ezt mindenképp érdemes jól kipróbálni, eléggé megosztó illat, bár inkább szeretik, mint nem, de nem egy signature klasszik illat, amit mindenki elfogad, de aki igen, az imádni fogja.
Bvlgari Man in Black - ezt is szeretem, nagyon kellemes édes illat ez is, és ez nem is megosztó. Ezt elegánsabb ruhához tudnám csak elképzelni, de a többihez sem árt valamilyen szintű elegancia, talán az Ultra Male, ami sportosabb szetthez is megy, mert az a legfiatalosabb ezek közül.
Paco Rabanne Pure XS Night - ez is fiatalos cucc, buliba tökéletes, elég intenzív, kakós fahéjas édes illat.
Hirtelen ezek jutottak eszembe, ha azt akarod, hogy megforduljanak utánad az utcán, akkor ezek közül a Pradat nem ajánlom, nagyon jó illat, de nem intenzív. A Bvlgari sem annyira, de az már igen, a többi viszont megkockáztatom, hogy még kabát alól is érzik, ha rendesen befújod magad, ha ez a célod.
A Good Girl is jó erős
Illetve a Jo Malone illatok közül a Peony Blush pl
9 es
Nyugi, van aki csak a kerdest olvasta el. Es leginkabb csajok kerdeznek ilyet. Szoval chill
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!