Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Budapesten jó és hozzáértő...

Budapesten jó és hozzáértő piercing szalon ismertek? Mi a véleményetek az Inksuit szalonról?

Figyelt kérdés
Fontos, hogy nagy szakértelemmel szúrják, mivel problémás piercingemet szeretném 1 mm-es eltéréssel újból szúratni.

tegnapelőtt 14:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát, most végigböngésztem a weboldalukat és... nem mondanám, hogy nem minőségi, de sok dolog van, amit bökkenőnek találtam. Ahol "migrén", "shenmen" és "klimax" piercinget szúr egy piercer, azt nem értelmesnek, hanem lehúzásnak nevezném. Tudnia kellene, hogy a migrén piercing az daith piercing, a shenmen az flat piercing a klimax meg tragus. Nem olyan, hogy bemérjük valamivel, mert se a felületi testhő, se a vezetőképesség, se a szín, a fényelnyelés, vagy visszatükröződés, se semmilyen más fizikai, mérhető tulajdonság nem fog eltérni olyan mértékben azon a területen, ahova szúrható az a típusú piercing, hogy azt egy kis kézi mérővel mérni lehessen. Tudományosan rég be lett már bizonyítva, hogy nincs semmi valóság, orvosi, vagy biológiai alapja ezeknek. Placebo hatása van és az érvényesül is, de csak annál, aki szentül hiszi, hogy az használ. (A placebo hatásról kismillió tanulmány született már, utána kell nézni és ebben a témában is lehet találni bőven.)

Most ez a piercert nem feltétlen degradálja le, mivel sokan pont azért, mert értelmesek, csinálnak ilyen piercingeket és nem olcsón, hanem több tíz ezrekért (30-50 ezer, sőt 80 ezres összeget is láttam már ilyen típusú piercing szúrásnál árként szerepelni), mert a bárány népség megveszi, mert ha drága, akkor biztos tényleg használ.

DE, ezektől eltekintve a munkáit el lehet érni, bár nem néztem utána, hogy nem lopott képek esetleg, vagy nem AI készített képek (bár furcsa, hogy egyik képen se tűnik frissnek a szúrás).

Amit én tudok mondani:

Skriba Márti az újpesti Invictus szalonban (nemcsak tapasztalt, de komoly EÜ végzettsége is van).

Komáromi Gergő a belvárosi Swastika szalonban (aki nemcsak piercer, de komoly testmódosító és bátran ajánlom bárkinek, mert bár kívülről extrém fazon, de a tudása és tapasztalata országos szinten egyedi)

Zagyvai Gábor a belvárosi Triguna szalonban (aki szintén egy remek piercer és testmódosító és őt is bárkinek ajánlhatom)

Kardos Dávid az Inkman szalonban a nyugatinál (aki bár nem annyira vén motoros, de nagyon ügyes és bőven van tapasztalata és hozzáértése)

Őket szívesen a figyelmedbe ajánlom, legyen az bármilyen piercing, amit szúratni akarsz.

tegnapelőtt 16:13
 2/2 A kérdező kommentje:

Zagyvai Gábor én is láttam hogy jó. Skriba Márti nem szimpatikus rosszat olvastam róla googlen.

Az inksuitról Gáborról mi a vélemény?

tegnapelőtt 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!