Tamarisba, CCC-be, Deichmannba vagy Humanicba vissza lehet vinni a cipőt úgy hogy ha van rajta/benne címke leszedem és az illető hordja egy keringőtánc erejéig?
Figyelt kérdés
nov. 26. 21:48
1/4 anonim válasza:
Nem. Boltban nem veszik vissza. Online rendelés esetén általában 14 napod van visszaküldeni, de csak nem használt vagy gyári hibás cipőt vesznek vissza.
3/4 anonim válasza:
Ha hordja egy keringőtánc erejéig, már sehol nem fogják visszavenni, teljesen logikusan.
Nem viselt, maximum (lakásban) próbált cipőt vesznek csak vissza.
4/4 anonim válasza:
Hát hogyne. Én múltkor kiganéztam a disznóólat az új gumicsizmában, de csak egy alkalom volt, így simán visszavették, még egy kupont is kaptam utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!