Milyen hajstílust válasszak 20 évesen?(F)
Figyelt kérdés
Olyan életszakaszban vagyok hogy egyre férfiasabban nézek ki,így akartam rövidebb hajat , ami nekem nagyon tetszett is, csak azt vettem észre hogy a lányoktól nem kapok annyi figyelmet mint előtte. Viszont nekem a hosszabb haj nem tetszik ,olyan éretlennek érzem, mindenkinek rövidebb már igy 20 év körül. Most az a dilemma ,hogy nézzek ki bénán óriás fejjel de viszont tudjak csajozni, vagy nézzek ki felnőttnek és ne tudjak csajozni.nov. 23. 12:48
1/5 kürtőskalácska válasza:
Nem hiszem,hogy a hosszabb haj miatt kevésbé lennél férfias.
Nekem sokszor mondták már,hogy de férfias vagyok még is hosszabb hajam van.
2/5 anonim válasza:
Nekem a tökéletesen simára leborotvált kopasz jött be, a csajok imádják, folyton jönnek, hogy meg akarják simogatni. Javaslom, hogy próbáld ki.
3/5 anonim válasza:
Ha kiérsz a dilis korból,milis hajad lesz. Az az igazi
4/5 A kérdező kommentje:
Kopasz semmiképp nem szeretnék lenni,nekem nagyon hülyén állna. Amugy hullamos a hajam szerintem azert kedveltek sokan mikor kicsit hosszabb volt. #3 ezzel is az a gond hogy jelenleg ha 20 évesen milis hajad van konkrétan senkinek nem fogsz kelleni kivéve ha valami extrem jo arcod van.
nov. 23. 19:24
5/5 anonim válasza:
Javaslom a pinterestet, nagyon sok inspo van fent. Talán a legtöbben ezt a wavy undercutot hordják akiknek olyan haja van mint neked és nem szeretnék se hosszúnak se rövidnek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!