Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik női parfümnek van a...

Melyik női parfümnek van a legjobb illata? Férfiak válasza is érdekel.

Figyelt kérdés

nov. 21. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Angel
nov. 22. 00:33
 2/6 anonim ***** válasza:
nekem a bies love affer és a la rive eternal kiss parfüm vált be legjobban ugyanaz a parfüm csak más márka 1 990-100 ml-es üveg 2000-3000 között mozog és árához képest tartós ha esetleg csuklódon lévő hajgumiba fújod reggel més este is érezni fogod az illatát
nov. 22. 12:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Köszönöm 1-es, ezt használom, szerintem nagyon különleges.

Egyébként ez igen relatív. Sokan nagyon odavannak például az Olympéaért, én viszont megpusztulok tőle. Ebből sejtem, hogy ez többnyire ízlés dolga.

Számomra még az egyik legjobb a d&g light blue. Esetleg a mon guerlain. Szeretem még a dior addictet. A good girl-t sokan dicsérik, szerintem az is remek, csak elcsépelt lett. Black opiumról is hallottam pozitív visszajelzést férfiaktól, és volt, aki csak kijelentette, hogy bármi, ami vanília.

nov. 22. 23:38
 4/6 Mühl Márta válasza:
Marc Jacobs Lola parfümje.
nov. 23. 16:01
 5/6 Mühl Márta válasza:
Ami még kellemes, Chanell Allurje
nov. 23. 16:03
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A fragrantica.com oldalon minden évben van népszerűségi verseny, ezeket meg tudod nézegetni visszamenőleg.

Ezen kívül Jo malone magnolia, D&G Dolce, Light Blue, Dior Jadore. Ezeket nagyon szeretem a feleségemen de ezek nem party, hanem hétköznapi illatok.

nov. 24. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!