Balck opium vagy a prada paradoxe a jobb?
Figyelt kérdés
Megvan a prada paradox es most a black opiummal szemezek, szerintetek megvegyem vagy annyira nem jo mint a paradoxe?tegnap 22:18
1/3 anonim válasza:
A Paradoxe-t nem ismerem. A Black Opiumot én nagyon szeretem, a cukorkaillatokból a kedvencem, viszont rajtam nem tartós. Ha esetleg szempont, ez a nagyon édes vonal kicsit már lecsengett, nem akkora divat mint 10 éve volt. Viszont attól még ebben a hideg időben nagyon fincsi.
2/3 anonim válasza:
Tekintve, hogy még csak nem is egy illatkategória, nem értem a kérdést.
A Paradoxe kifújva egy gyümölcsösebb illat, a Black Opium kávés-vaníliás.
Te mi alapján választasz parfümöt? Mert sanda gyanúm szerint influencerek és hype alapján.
Nekem nagyon sok illat tetszik, sok is van itthon is, mert ebben is dolgozom, de nem tudom megérteni az ilyen kérdéseket a vásárlóktól sem. Tetszik? Tetszik. Akkor miért más mondja meg, hogy megvegyem-e?
3/3 A kérdező kommentje:
Azert mert h megeri e h eleg tartos e es milyen tapasztalatok vannak vele kapcs. Rengeteg parfumom van nekem is es arra lettem vna igazan
ma 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!