Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit jelent a torziós piercing...

Mit jelent a torziós piercing tudtok ebbe segíteni?

Figyelt kérdés

#piercing #ékszer #torzióspiercing #piercingékszer
tegnapelőtt 23:43
 1/7 anonim ***** válasza:

Eléggé járatos vagyok a témában, de életemben nem hallotam erről, mint testékszer.

A torzió fizikai jelenség, egy adott tárgy eldeformálásától való tartósságát lehet vele meghatározni. Pl autóknál van torziós lengéscsillapítás, vagy talán 9-10-s fizikában tanulhattál a torziós ingáról (vagy Eötvös ingáról)

Ez egy piercingnél ilyen téren értelmetlen lenne, mivel javarészük merevszáras ékszert igényel, ami pedig rugalmas, azok a szilikon/bioplaszt szárasak, de ott sem a torzió a lényeg, hanem az anyag testre gyakorolt hatása (főleg allergia és roncsolás esetén).

tegnap 04:14
 2/7 A kérdező kommentje:

Én sem hallottam. Erről irták hogy az:

[link]

tegnap 10:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Alap, hogy gyakran tudatlanságból sokan irkálnak hülyeségeket a weben.

Például a jelzett oldalon...

Utánanézel fogalmak jelentésének, vagy tudod, és rájössz, hogy ez van.

tegnap 11:06
 4/7 A kérdező kommentje:
igen. Ha járatos vagy a témába szerinted ennek hol van a kapcsa a piercingnek? Most akarom megrendelni.
tegnap 12:14
 5/7 A kérdező kommentje:

szerinted ez jól áll fülbe a piercing?

El sem tudom képzelni hogy milyen

tegnap 12:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Ennek nincs kapcsa. Ezeket hívják hajlítózárasoknak, ami annyit tesz, hogy itt a szív egyik csücskét előre tolod, miközben a másikat hátra, és így "nyitod" ki a behelyezéshez. Utána fordítva tolod/húzod, hogy összezárd.

Azért macerás ez az ékszerfajta, mert a legtöbb túl kicsi ahhoz, hogy puszta kézzel képes legyél jól megfogni a kinyitáshoz és pláne még kevesebb helyed lesz, miután a lyukba került ahhoz, hogy összezárd. Két piercing fogó kell hozzá, hogy ezt jól ki tudd vitelezni. Vagy elmész egy piercerhez és ott cserélteted ki (csere ára 1000ft és 3000ft között van).

Továbbá erről az oldalról nem rendelnék.

Az oldal igénytelen, a fordítások pontatlanok. Olyan nincs, hogy "tiszta 14 karátos arany". Vagy tiszta, vagy 14 karátos. A tiszta arany 24 karátos, de abból nem készítenek ékszert. Ékszernél a max az 22 karát, de átlag 18-16 vagy 14 karátosak. A 14 karátos aranynak kb a fele nem arany, hanem valami ötvözőszer. Illetve ránézésre is max 8 karátos lehet ténylegesen. Ennyire fehér színt 10 karát felett nem lehet elérni.

Illetve az oldal üzemeltetője és tulaja egy máltára bejegyzett belga cég. Kicsit gyanús csak.

Ha piercinget szeretnél, akkor crazy-factory, ha elegánsabbat, akkor hallmark, ha pedig aranyat, akkor érdemes ékszerüzletben venni, vagy rendeltetni. Így nem bacnak át.

Amúgy a dizájn jól állhat fülben, de attól függ, milyen ékszerként. Helixnek, anti-tragusnak, tragusnak, lobenak, nem állna jól, de daith és rook piercingnek igen. Esetleg valahogy egy upper orbitalt összehozni vele, na az már teljesen egyedi lenne, de nem könnyű.

tegnap 16:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Tudsz olyan oldalt ahol aranyat lehet rendelni?
tegnap 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!