Kamaszok! A ti anyukátok szokott tangás fürdőruhát hordani, amikor együtt strandoltok?
Ha igen, hogyan élitek meg, amikor egy csomó ember előtt úgy van, hogy látszik az egész feneke?
Ha nem, akkor pedig mit szólnátok hozzá, ha áttérne a tangás bikinire?
Illetve hány éves anyukátok, beleférne még szerintetek nála az ilyesmi?
Textiles strandon szokott tangát is és normált is viselni, mikor mihez van hangulata, de járunk nudizni is. Semmi bajom azzal, hogy látják őt, ha neki nincs vele baja. Teljesen szép alakja van, szeretnék én is így kinézni ilyen korban két kölök után.😊
Anyu 41, én 18L
Nem vagyok kamasz - de ha anyám elég csinos, bombanő és egyébként is fiatalosan öltözik, akkor miért ne hordhatna tangás bikinit?
(Miért pont akkor ne hordana - akkor direkt mást fene fel? - amikor velem van a strandon?)
Vannak családok, ahol otthon elég lazán öltöznek, netán fehérneműben mászkálnak. Ilyen esetben már nem nagy dolog, hogy a standon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!