Mit csináljak a letört a mutatóujjamon az erősített géllak a saját körmömmel együtt?
Figyelt kérdés
1.5 hete csináltattam a körmöm. De letört mindenbe beleakad. Lehet a munkám miatt a sok mosogatás vegyszer miatt nem bírja a strapát nem tudom. Mit kéne csinálni ebben az esetben? Szedessem le az összeset és menjen rá új. Vagy csak azt az egy körmömet szedessem le és korrigálja? Esetleg épített köröm érdemesebb lenne ebben az esetben? De úgy hallottam az is nagyon elvékonyítja a körmöket. Nem tudom mi legyen2023. nov. 28. 07:12
1/1 anonim válasza:
Szerintem azt az egyet csináltasd újra, és a későbbiekben vagy rövidebb erősített géllakkot vagy épített körmöt hordj. Mosogatáshoz meg használj kesztyűt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!