Rokko97 kérdése:
Superz Amber and Wood melyik parfümre hasonlít a legjobban? :)
Figyelt kérdés
Vagy esetleg ez alapból valami nagyobb márkának az utánzatja? Válaszokat köszi előre isnov. 7. 16:01
1/12 anonim válasza:
A superz kizárólag koppincsokat csinàl. Ez éppen egy gagyi BR540 utánzat
2/12 A kérdező kommentje:
Szerintem nem arra hasonlít
nov. 7. 20:16
3/12 anonim válasza:
2
De arra akar hasonlítani csak mivel gagyi olcsó szintetikus így inkább csak emlékeztet rá.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi válaszodat :) csak illatmintákat szagoltam tőlük :) És a caezar ultra melyiknek az utanzatja?
nov. 8. 08:17
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszodat.
:)
nov. 8. 11:03
7/12 anonim válasza:
3
,,De arra akar hasonlítani csak mivel gagyi olcsó szintetikus így inkább csak emlékeztet rá. " A naturix védjegy, akkor hogyan lehet meg nekik?
8/12 anonim válasza:
7
A naturix egy kamu dolog volt ami már nem is létezik. Befizettek egy plecsniért. Egy parfüm sem 100%-osan természetes alapanyagokból készül mindegyikben vannak szintetikus összetevők. Csak az arány nem mindegy. A superz baromi igénytelen szintetikus.
9/12 anonim válasza:
Én csak kíváncsiságból kérdezem. Mert pont ezt hozzák fel , hogy minimum 75%-ban természetes. Persze utánna néztem, hogy a nagy cégek is bőven használnak szintetikus alapanyagot, de jó minőségűt. Azokon nem is érezni. De Superznel ez konkrétan miben érződne? Tényleg csak érdekel. Most rendeltem pár mintát is belőle meg nagyobb markakbol is összehasonlítás végett.
10/12 anonim válasza:
9
Az érződik hogy 95% szintetikus annak többsége rossz minőségű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!