Hány használat után mosod ki a farmernadrágodat?
Figyelt kérdés
nov. 3. 11:25
2/9 anonim válasza:
Használattól függ. Nyáron, egész nap beleizzadva, akár 1-2 nap után is. De amiben lemegyek a boltba, kocsival, azt 2-3 havonta.
4/9 anonim válasza:
Sok mindentől függ általában 2-3 használat után, persze csak akkor ha nem koszolódik el előbb
5/9 anonim válasza:
Ha egész nap rajtam van, szóval 8-10 órát, akkor egy használat után. Ha viszont felveszem ekkor akkor 1-2 órára, akkor.. hát akkor azért egy 3-4 használat után. De amúgy én minden kimosásával úgy vagyok, hogy amikor már megizzadtam bele, amikor már nem érzem komfortosnak újra felhúzni. Ez lehet 3 használat után is, de ahogy írtam, 1 használat után is. Pl. nyáron nem annyira húzok hosszú farmernadrágot, de ha még is, akkor elképzelhető, hogy 1 óra viselés után már kimosnám, mert megizzadnák valamennyire és már nem érezném komfortosnak újrahúzni.
7/9 anonim válasza:
Ilyet se hallottam még hogy azt mosni is kéne...
8/9 anonim válasza:
Egy. Elviselhetetlen szmogszaga van az összes ruhámnak már pár óra után.
9/9 anonim válasza:
Átlagban heti 1x, de ez változó, mennyire sokat viseltem, mennyire lett koszos, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!