Befesteném a hajam feketére. De van egy kis problémám? . (Lent)
Fotózd le magad,majd a képen fesd be a hajad feketére..Könnyen megtudod,hogy jól áll-e.Ma már olyan sok olyan program van amivel ezt is megtudod csinálni..
Mi így,hogy azt sem tudjuk hogy nézel ki,nem mondhatjuk,hogy jó vagy rossz a fekete haj.
Nekem is sokáig fekete hajam volt,barna szemöldökkel..ez nem üt el túlzottan,legalábbis nekem nem,mert nagyon sötétbarna a szemöldököm. :) Amúgy fekete után vörös lettem,most eredeti barnára befestette,hiba volt feketére festeni,mert az eredeti barna hajam is szép volt. :S Bár már neked is mindegy,mivel vörös is festett..Na mindegy,ez az átka a divatnak. :D
18L
Csinál magadról egy képet, nappali fényben, a hajad hátrafogva.
Utána töltsd fel ide: www.taaz.com
Regisztrálsz az oldalon két másodperc alatt, feltöltöd a képet és nem csak hajak közül válogathatsz de még ki is sminkelheted magad :)
Én órákat elszórakozok vele :):) Mert angol ugyan az oldal de tök ingyenes és tök jól meg van csinálva, nem gagyi.
Nem akarok okoskodni, sem beleszólni az ügyeidbe, de NE! Ha nem ez életed vágya, akkor inkább nagyon sötét barnát, de a fekete egy átok. Sokkal jobban tönkreteszi a hajad, mint bármi más szín (speciel a szőkénél is jobban!), és megszabadulni sem könnyű tőle, rengeteg időt és pénzt fel tud emészteni. Úgyhogy ha nem ragaszkodsz hozzá, inkább egy sötétbarna. (Én már megszenvedtem a feketével...)
A szemöldöködet viszont ne fesd be! Komor lesz tőle a tekinteted. Ne ceruzával húzd ki, hanem lehet kapni port, olyan, mint a szemhéjpúder, csak a szemöldöködre kell felvinni. Van hozzá ilyen speciális ecset, olyan, mint a lapos szemhéjpúderecset, csak a szálai ferdén (tehát pl jobb oldalon hosszabb, és átlósab bal oldal felé rövidül). Sokkal természetesebb a hatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!