Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy ilyen...

Mit gondoltok egy ilyen kinézetű nőről?

Figyelt kérdés

[link]

Nekem nagyon nem tetszik

Ti hogy vagytok ezzel?

okt. 29. 20:25
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Nekem sem.
okt. 29. 20:40
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Ez mintha nem is élő lenne hanem csak AI által generált :D
okt. 29. 20:41
 3/10 A kérdező kommentje:
#2: szóval úgy gondolod hogy ez egy kamu kép akarna lenni?
okt. 29. 20:51
 4/10 anonim ***** válasza:
27%
Jó lenne, csak zavar a szemöldöke. Remélem tetoválás sehol sincs rajta.
okt. 29. 20:59
 5/10 anonim ***** válasza:
47%
Rommá van plasztikázva. Pedig lehet, hogy előtte szép volt. Most szerintem nem az.
okt. 29. 21:42
 6/10 anonim ***** válasza:
10%

Átlag szép csaj lehetett a plasztikái előtt. Most a kinézete sablonos és túlzó. A mellei is feltehetőleg szilikonosak. Bár ez utóbbi nem természetes de esztétikusnak mondható. A szája jellegtelen és feltöltve is az. Az hogy javarészt egy kaptafára készült képeket tölt fel a fejéről és a sok plasztika súlyos önértékelési zavarokról tanúskodnak. A karjai jellegtelenek, anatómiailag nem szépek. Csak a közhelyes módosításokat csináltatta meg magán, amin dolgozni is kellett volna pl az edzőteremben azokat nem. De azért be kell rakni egy olyan képet mint az a plafonról lelógó szalagos. Ha azt tényleg csinálná akkor jobb teste lenne. Ez a sok műtét (meg a sok utazgatás) sok pénzbe kerülhetett amit vagy a jól kereső pasijai, vagy anyuci-apuci dobtak össze neki. Kétlem hogy maga kereste volna meg vagy hogy ennyi instapicsáskodás mellett lenne ideje a munkára is. És a nyaralásokat se ő fizethette de a pózolás és a veretés az megy. Bár lehet hogy már jól megél a magamutogatásból és a nem nyilvános tevékenységeiből. Szerintem ez is egyfajta kiszolgáltatott helyzetű prostitúciós tevékenységre utal.

Az egész olyan mű és manipuláltan közhelyes hogy az ember nem veszi komolyan, mert a való életben ilyennel nem találkozol, csakis a médiában így nem fog vonzani.

Lehet hogy élőben dugnám/lennék a pasija de nem tudnék és nem is akarnék annyit fizetni, mert sokkal jobb csajokat kapsz ingyen illetve párkapcsolati relációban értve.

Biztos megtalálta a maga szerepét az emberi világban, és lehet hogy az előítéleteim egy része nem igazolódik, de kétlem hogy így lenne.

Szerintem értéktelenebb és hitványabb életet választott magának a csillogásért mint azt amúgy tehette volna, de ez is az én véleményem.

okt. 30. 05:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus OF k**va
okt. 30. 06:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Átlagos, de elég cigánynak tűnik
okt. 30. 14:24
 9/10 anonim ***** válasza:
80%
Unalmas, szétműtött tucatnő. Mondjuk legalább rajta látszik, hogy alapból szép arca lehetett. Őszintén szólva előíteletes lennék. De amúgy van hasonlóan mű ismerősöm, először vele is az voltam. Aztán kiderült, hogy egy kedves, okos, tanult nő. Szóval nem feltétlen igaz amit az első benyomás mond.
okt. 30. 22:45
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon mű, ez nem jön be
okt. 31. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!