Mit gondoltok egy ilyen kinézetű nőről?
Átlag szép csaj lehetett a plasztikái előtt. Most a kinézete sablonos és túlzó. A mellei is feltehetőleg szilikonosak. Bár ez utóbbi nem természetes de esztétikusnak mondható. A szája jellegtelen és feltöltve is az. Az hogy javarészt egy kaptafára készült képeket tölt fel a fejéről és a sok plasztika súlyos önértékelési zavarokról tanúskodnak. A karjai jellegtelenek, anatómiailag nem szépek. Csak a közhelyes módosításokat csináltatta meg magán, amin dolgozni is kellett volna pl az edzőteremben azokat nem. De azért be kell rakni egy olyan képet mint az a plafonról lelógó szalagos. Ha azt tényleg csinálná akkor jobb teste lenne. Ez a sok műtét (meg a sok utazgatás) sok pénzbe kerülhetett amit vagy a jól kereső pasijai, vagy anyuci-apuci dobtak össze neki. Kétlem hogy maga kereste volna meg vagy hogy ennyi instapicsáskodás mellett lenne ideje a munkára is. És a nyaralásokat se ő fizethette de a pózolás és a veretés az megy. Bár lehet hogy már jól megél a magamutogatásból és a nem nyilvános tevékenységeiből. Szerintem ez is egyfajta kiszolgáltatott helyzetű prostitúciós tevékenységre utal.
Az egész olyan mű és manipuláltan közhelyes hogy az ember nem veszi komolyan, mert a való életben ilyennel nem találkozol, csakis a médiában így nem fog vonzani.
Lehet hogy élőben dugnám/lennék a pasija de nem tudnék és nem is akarnék annyit fizetni, mert sokkal jobb csajokat kapsz ingyen illetve párkapcsolati relációban értve.
Biztos megtalálta a maga szerepét az emberi világban, és lehet hogy az előítéleteim egy része nem igazolódik, de kétlem hogy így lenne.
Szerintem értéktelenebb és hitványabb életet választott magának a csillogásért mint azt amúgy tehette volna, de ez is az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!