Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért népszerű manapság egyes...

Miért népszerű manapság egyes nők körében a túlzottan feltöltött ajkak?

Figyelt kérdés

okt. 24. 21:36
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Önértékelési problémák miatt.
okt. 24. 21:49
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
Mert nekik az tetszik
okt. 24. 22:03
 3/7 anonim ***** válasza:
94%

Aktuális trend/szépségideál. Mindenhol tolják az arcodba és alattomosan aláásnak a nők önbizalmának. Sok csávó is ezeket a nőket követi ám, és rakja eléd hogy such a natural beauty. Sok nőnek ez megtöri az önképét.

Ha az eltúlzott alatt a tényleg nagyon durvára gondolsz, szerintem az úgy alakul ki, mint pl a kóros soványság vagy túl sok szoli, hogy egy idő után "vak" lesz az illető, és sosem érzi elégnek. Plusz még valakinek jó pénze van belőle és azt mondhatja hogy rakjunk inkább picit többet bele, tovább fog tartani a hatása🙂🙂

okt. 26. 07:43
 4/7 anonim válasza:
63%

Én ahogy észrevettem a gazdagság jelképe lett.

Amúgy nem látják, hogy kacsacsőrük van. Illetve a kacsacsőr amiatt alakul ki, hogy a feltöltőanyag felfelé szivárog.

Kioldani a hyaluronsavat meg nem szeretik a csajszik, mert több a fájdalom, illetve a kockázat.

dec. 1. 22:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert ez lett a trend, mindenhol szembe jön az emberrel. Hozzá teszem nekem nem tetszik, még visszafogott formában sem, két munkatársnőm is csináltatott nem olyan régen. Az egyik azért, mert frusztrált a nem tùl előnyös külseje miatt, és minden extrát megragad, szerintem ettől még rondább lett, de ha ő ettől jòl érzi magát, akkor neki csak jò!! A másik meg nagyon fiatalka 20 éves és annyira trendi, hogy ki kellett probálnia. Mennek még töltetni, mert nagyobbat szeretnének. Eltorzult beteg világban élünk és az esetek többségében ezek, pont az ilyen nőkből élnek meg. Nekem van egy egészséges önbizalmam, eszembe nem jutna, hogy bármit megváltoztassak magamon! 33/N
dec. 25. 18:38
 6/7 anonim válasza:
100%
Volt egy munkatársnőm, aki szintén rabja lett ennek. Mindig azt hangoztatta, milyen szép, de nekem pont emiatt jött le inkább az, hogy nem érzi magát annak, szóval önértékelési problémák miatt. Azóta más beavatkozást is végeztetett magán, függő lett, szinte mindenét pénzzé teszi, hogy kés alá fekhessen.
dec. 25. 20:02
 7/7 anonim ***** válasza:
38%

Ezek a legbeképzeltebb egoista nők a véleményem szerint!

Ahogyan az előzőek is írták azt hiszik a lányok nők,hogy ettől szebbek vonzóbbak de éppen ellenkezőleg a legtöbb férfiból ellenszenvet vált ki.

A gazdaságukat is igyekszenek vele kimutatni de a butuskáinak nemjut el az a tény miszerint így még csökken a férfiak szemében a vonzalom irántuk.

Undorító egy trend ez is mint minden olyan ami az embert igyekszik megváltoztatni!

dec. 26. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!