Sana65 kérdése:
Új műkörmöst találni költözés miatt?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A jövőhónapban fogunk költözni hortobàgyra és annak környékén mondanátok egy jó körmöst, megköszönném:)
okt. 22. 16:06
1/10 anonim válasza:
Facebook helyi csoportokban szokták hírdetni magukat. Biztos van ottani csoport is ahová költözöl.
2/10 anonim válasza:
Hatalmas probléma ez az életedben, remélem sikerül mihamarabb megoldást találni rá. Az agysejtjeid számát két kezeden meg tudnád számolni, ha tudnál számolni.
3/10 anonim válasza:
Ha veszprémi lennél tudnék ajánlani...
4/10 A kérdező kommentje:
Kedves második válaszoló:)) Sajnálom, hogy nincs életed és itt töltöd ki az embereken a felesleges energiádat:D legyen szép napod, te élettelen fasz☺️
tegnapelőtt 02:47
5/10 anonim válasza:
4# Na igen, 1 hónappal a költözésed előtt a műkörmöd jövöje foglalkoztat, ez aztán az élet. Ismét bebizonyosodott, hogy iq szinthez kellene kötni a szavazati jogot.
6/10 A kérdező kommentje:
Átlag fideszes szavazó. Látom fáj neked ha valakinek telik másra nem csak kajára:D Meg nyílván egy kérdés volt, nem dőlök össze ha nem lesz, szerintem így is több mindent értem el az életben miközben te otthon ülsz és mereszted a picsádat. Na de mind1 könnyebb belekötni a másikba naaa ez az átlag alatti IQ szint jól mondod
tegnapelőtt 13:50
7/10 anonim válasza:
6# Honnan tudod, hogy én mit értem el, és hogy itthon ülők? :D
8/10 anonim válasza:
Azért azt nem tudom, hogy pont Hortobágyon van-e műkörmös, de egy köpésre van Hajdúszoboszló, Debrecen, Balmazújváros...
Hortobágy lakóinak a száma pár ezer, nem biztos hogy el tudnának tartani egy műkörmöst... bár semmi sem lehetetlen.
9/10 A kérdező kommentje:
8-as bár nem tudom itt hajdúba mik, hogy vannak, de háthaa :D Borsodból költöztünk ide
tegnapelőtt 17:17
10/10 anonim válasza:
Hortobágy jó hely, néha gigantikus idegenforgalommal, de igen kevesen mennek műkörmös miatt!
Vonattal sincs messze Balmaz-New York, majd Debrecen. Ott rogyásig vannak műkörmösök...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!