Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Én vagyok az egyetlen Z...

Én vagyok az egyetlen Z generációs lány, akinek ez nem jön be? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Na, erről a stílusról beszélek.

Bő nadrág

Bő felsőrész

Kócos haj

Hát csodás, komolyan.

Mondjatok, hogy nem én vagyok az egyetlen!

okt. 19. 18:52
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Hidd el, sokaknak nem jön be ez a stílus, nekem se. (Mondjuk a kócos haj tud nagyon szexi lenni.)
okt. 19. 18:54
 2/9 anonim ***** válasza:
+ 23 éves vagyok. (#1)
okt. 19. 18:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 33 vagyok, de az elsőn a haj az teljesen jó. Sokkal jobb, mint ezek a lusta, egyessel letolt frizurák. Az öltözködési stílus meg szerintem a Gen Z nagy részének se tetszik, szerintem ez max gimi elején lehet menő, de a huszon+ évesek körében már nem.
okt. 19. 18:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de Te egyike vagy a sok millió Z generációs személynek, aki azt hiszi, hogy bármit is gondol a világról, az teljesen egyedi és megismételhetetlen.
okt. 19. 19:00
 5/9 anonim ***** válasza:
52%

Fiú vagyok, és szintúgy utálom az ilyen fazont!

Éljen az old Money

[link]

okt. 19. 20:53
 6/9 anonim ***** válasza:
64%
Hááááát, nem egy Ricsárd Gíííír az már szent igaz!
okt. 19. 20:56
 7/9 anonim ***** válasza:
50%

Hányinger.

Bár én már 39 vagyok…

okt. 19. 20:59
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem jön be ez a fajta erőltetett "laza" stílus, a tetoválásoktól meg sírhatnékom van, annyira közönségesek már.

L18

okt. 19. 22:21
 9/9 anonim ***** válasza:
48%
Az, hogy te, vagy ő, vagy én konkrétan mit gondolok, úgyse érdekeli a lázadó középiskolás fiúkat-lányokat, csak olaj a tűzre, úgyhogy meg is tartom magamnak... Viszont nem én alattam, maguk alatt vágják a fát, mert ha így maradnak, saját maguk nemzedékét fogják megfosztani a vizuális szexualitás azon élményétől, amikor is egy fenéknek, combnak, vádlinak íve van. Nem akarom elhinni, hogy a legeslegújabbak között senki se értené, miről beszélek, de hát kedves egészségükre, ha zsákokat akarnak nézegetni ifjú éveikben...
okt. 20. 02:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!