Szerintetek nem h.ulyeség a Glamour-napi kuponozgatás?
Indításként közel 3000 ft a kupon.
Egyszerre több termék kuponos áron kapható, de egyébként ezek a termékek év közben többször is le vannak árazva vagy akciózva ugyan ennyire. Komolyan ennyit lehet vele spórolni? Előttem a Rossmannban vittek vagy 6-8 liter öblítőt, de mégis mire fel ez a betárazás?
Ugyan ennyire szokott nem kuponra leárazva lenni a Pennyben, vagy még olcsóbb is...
Teljesen igazad van
Idén én sem veszek már, egy nagy baromság.
Év közben is vannak ugyanilyen jó akciók, hanem még kedvezőbbek.
Lehet hogy ha csak egy oblitot vesz valaki akkor nem eri meg a 3000 ft. De mi pl tavaly igy vettunk uj mosogepet, 50 szzaalekkal leertekelt hutot, szonyegeket.
Illetve mi 5en éljnk egyutt, oriasiak a haztartasi kiadasok. Sokat segit hanilyenkor fel evre elor emegvesszuk mert tizezreket sporolunk mososzeren, tusfurodn, fogkremen.
Olcsóbban is be lehet szerezni a kupont, nem csak a glamour újsághoz van, az tényleg elég drága. De ha valaki nem 1-1 dolgot vesz, akkor simán visszajön az ár. Van pár dolog, amire egész jó akció van, de a többségre valóban csak 20-25%-ot adnak, ami tényleg van évközben is bármilyen kupon nélkül. Viszont számomra az előny, hogy ilyenkor egyben meg tudok venni minden drogériás terméket a fogkrémtől a mosószerig fél évre úgy, hogy minden egyszerre akciós és utána nem kell ezzel foglalkoznom. Így nekem megéri.
Az öblítőre amúgy 40% kedvezmény van (legalábbis amelyiket én néztem), valószínűleg azért vettek belőle annyit előtted. Ha elfér otthon, miért ne tárazhatna be. Ennél olcsóbban nem igen fog találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!