Lányok szerintetek ha egy lánynak Pandora ékszere van akkor az flexelésnek gondolják mások?
Hát figyu, hordjad ha tetszik és megengedheted magadnak.
Szerintem is túl van árazva, és nem tartja az értékét, pláne ha hordod is. Nagyon hasonló, azonos alapanyagokból készült darabok ennek a töredékéért mennek.
Maga az ékszer nem értékes, a névért fizetsz, meg azért az életérzésért, hogy ott vásárolsz.
Amit én nem szeretek benne, hogy gyűjtögetési tendenciákra utaznak vele. Akinek addikív személyisége van, az az ilyesmire könnyen rácuppan, és maga vagy a családja komoly költekezésbe veri magát, csak hogy legyen még egy gyöngy a mittudomén Lilo és Stitch fejével.
Nekem van egy arany életfás láncom, akkor az flexelés? Meg a sok ezüst is? ( Egyik se pandórás...)
Kérdező, a Pandora csak egy divatos tömeg(márka) túlárazva. Ennyi pénzért már bőven kapsz értelmesebb ezüst vagy arany ékszert is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!