Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok szerintetek ha egy...

Lányok szerintetek ha egy lánynak Pandora ékszere van akkor az flexelésnek gondolják mások?

Figyelt kérdés

okt. 5. 21:00
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Inkább meggondolatlan, annyi pénzért értelmes ékszert is tudna vásárolni.
okt. 5. 21:01
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Nem, kb mindenkin az van.
okt. 5. 21:09
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
Nem, inkább unalmas. Mikor boltban dolgoztam az 50 körüli kasszásnénik voltak megőrülve a márkáért. Mindig ott mutogatták egymásnak hogy ki milyen új himbilimbit kapott karácsonyra, szülinapra, évfordulóra. Gáz.
okt. 5. 21:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Csak mert olyat szeretnének venni nekem szülinapomra.
okt. 5. 22:33
 5/8 anonim ***** válasza:
85%

Hát figyu, hordjad ha tetszik és megengedheted magadnak.

Szerintem is túl van árazva, és nem tartja az értékét, pláne ha hordod is. Nagyon hasonló, azonos alapanyagokból készült darabok ennek a töredékéért mennek.

Maga az ékszer nem értékes, a névért fizetsz, meg azért az életérzésért, hogy ott vásárolsz.

Amit én nem szeretek benne, hogy gyűjtögetési tendenciákra utaznak vele. Akinek addikív személyisége van, az az ilyesmire könnyen rácuppan, és maga vagy a családja komoly költekezésbe veri magát, csak hogy legyen még egy gyöngy a mittudomén Lilo és Stitch fejével.

okt. 6. 00:23
 6/8 anonim ***** válasza:
78%
Nem
okt. 6. 01:08
 7/8 anonim ***** válasza:
54%

Nekem van egy arany életfás láncom, akkor az flexelés? Meg a sok ezüst is? ( Egyik se pandórás...)

Kérdező, a Pandora csak egy divatos tömeg(márka) túlárazva. Ennyi pénzért már bőven kapsz értelmesebb ezüst vagy arany ékszert is.

okt. 8. 19:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem. Egyszerű ténynek tartanám, hogy neki Pandora ékszere van, és kész.
okt. 21. 21:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!