Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha nem veszik vissza a ruhát,...

Ha nem veszik vissza a ruhát, amit visszaküldök, akkor újra kiküldik nekem, vagy simán eldobják és nem utalják vissza a pénzt?

Figyelt kérdés

Tegnap jött egy új ruhám, de nem tetszett magamon, sápasztott. Viszont kitéptem a cédulát. Valakik szerint elég a belső címke is. De ha nem, akkor mi történik visszaküldés után?

Nem az a kérdés, hogy visszaveszik-e. Azt majd eldöntik. Engem az érdekel, hogy mi lesz akkor,, ha nem?

tegnapelőtt 13:05
 1/7 anonim ***** válasza:
27%
Benne van a bolt szabályzatában. De 90 százalékban ha kitépted a cédulát, nem veszik vissza
tegnapelőtt 13:30
 2/7 A kérdező kommentje:
A felsőt ki lehet tépni, ezt rengetegen megerősítették. A belsőnek kell meglennie. De amúgy sem ez volt a kérdés.
tegnapelőtt 13:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Az akár sérülés miatt is kiszakadhat. Még a boltban is láttam olyan ruhát, amiről leszakadt.
tegnapelőtt 13:54
 4/7 anonim ***** válasza:
21%

Teljesen mindegy hányan erösítették meg, hogy a cédulát ki lehet tépni, ha az adott üzlet szerint nem lehet, akkor nem lehet.

Másrészt ha a szabály alapján nem kötelesek kicserélni, akkor így jártál, nem kell sem a ruhát visszavenniük, sem a pénzt visszaadni.

tegnapelőtt 14:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Az online vásárlás szabályait kell megnézni, általánosságban. Az picit másabb, mint a személyes vásárlás esetén. Én küldtem már vissza úgy ruhát, hogy a belső címkék megvoltak, sértetlen volt, de a külön ráfűzött kártyát már levettem. Megvolt az is, hozzá is raktak. És az átvételtől számított másnap visszaküldtem, tehát nem 50 nap múlva. Gondolom ez sem mindegy.
tegnapelőtt 14:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Honnan rendelted?
tegnapelőtt 16:09
 7/7 A kérdező kommentje:

#5 Tegnap jött, holnap már viszi is a futár

#6 H&M

Egyébként nem baj, ha nem veszik vissza, csak szeretném tudni, hogy akkor visszakerül-e hozzám? Erről nincs infó. Mert ha nem veszik vissza, akkor jó lenne, ha visszaküldenék, hisz kifizettem, mert akkor el tudnám adni.

tegnapelőtt 16:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!