Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Köldökpiercing tapasztalatok?

Köldökpiercing tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Mennyire fáj?

Hogyan kell kezelni?

Septum, vagy ez fáj jobban?

okt. 5. 10:14
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Köldökhöz kell az anatómia. Ha ez nincs meg, húzódik, fáj, sose gyógyul meg az állandó irritáció miatt

Sokan azt hiszik, ez a követelmény a lapos has, de nem. Karima kell, ami kiáll, és mélység.

[link]

Sok képzetlen (pénzéhes) piercer szúr boldog-boldogtalannak, és nem érdekli hogy gyógyul.

Talán a köldök, a szemöldök meg az industrial az a három, amit tipikusan el szoktak bacni.

Fájdalomra olyan közepes.

A septum, már ha jól csinálják annyira nem fáj, inkább csak könnyezel, mert az orr és a könnycsatorna össze van kötve és beindul.

Ha rosszul szúrják, akkor átmegy a porcon is, ami lassan is gyógyul, fáj is.

De ezt fel lehet csapni az orrba, akkor nem akad be.

okt. 5. 11:06
 2/2 anonim válasza:
Érzéstelenítővel szúrták nekem, semmit sem éreztem. 166cm és 60-62kg vagyok, 1x sem volt vele semmi problémám, soha nem fáj, ha be akad valahova és meghúzodik se lesz utána semmi baja az enyémnek. Edzek, futok, bármit csinálok mintha ott se lenne, hason is tudok feküdni.
okt. 5. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!