Lányok nektek bejön a buzzcut ?
Figyelt kérdés
Jelenleg hosszabb hajam van de gondolkozok hogy levágatom.szept. 30. 21:10
1/14 anonim válasza:
Rá kellett gugliznom, de annyiféle képet hoz rá, hogy számomra még mindig nem egyértelmű, miről beszélgetünk. Dobj egy linket ide a közösbe, hogy lássuk, mire gondolsz.
2/14 A kérdező kommentje:
Lényegében annyi, hogy most hosszabb a hajam és gondolkozok egy ilyenen
szept. 30. 21:34
4/14 anonim válasza:
Én azt nézem, hogy az adott személynek jól áll el. Ha illik hozzá, akkor tetszik, de ez sem mindenkinek áll jól.
5/14 anonim válasza:
Első vagyok, köszönöm a képet. Ez nem tetszik és szerintem nagyon keveseknek is áll jól.
8/14 anonim válasza:
Nagyon nem. Ehhez gyönyörű arccal és fejformával kell rendelkezni, hogy jól álljon. Férfiaknak is jobb, ha kinövesztik picit a hajukat és frizurával foglalkoznak.
10/14 anonim válasza:
Nekem a borotvált fej jön be inkább 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!