Lányok! A szélén felnyírt (de nem borotvált), felül hosszabb, oldalra fésült haj nagyon nácis? Túl merev? Bejön nektek?
Figyelt kérdés
Anno katonai frizura volt. A II. vh. Alatt német, japán stb. katonáknak volt ilyen.
A történelemtől függetlenül bejön? Nem nagyon katonás, merev?
Én sokat hordok inget, zakót stb. Bejönne az ilyen stílus, így egyben?
2024. jún. 23. 20:44
1/10 A kérdező kommentje:
Amúgy én egyáltalán nem vagyok szélsőséges.
2024. jún. 23. 20:46
2/10 anonim válasza:
NEM katonai frizura volt, hanem ez volt az általánosan elfogadott hajviselet a férfiaknak.
Nekem személy szerint egyáltalán nem tetszik
3/10 A kérdező kommentje:
#2.
A katonáknak ilyen volt.
Ma a focistáknál népszerű.
Neked milyen tetszik?
2024. jún. 23. 21:00
5/10 anonim válasza:
Nekem tetszik, márha illik a fiú arcahoz, stílusához
8/10 anonim válasza:
Jóképű, szép csontozatú férfiaknak jól áll.
9/10 anonim válasza:
A katonáknak azért volt ilyen, mert ez volt akkor a divat 😂 gondolod a háború előtt először összeült a hadifodrász bizottság és megtárgyalták milyen legyen a katonák haja?
10/10 anonim válasza:
Szeirntem ez 10 éve volt divat. Ma már inkább előrefele fésülik meg beajeroltatják. Amúgy nekem tetszik, van akinek jól áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!