Miért nincs alacsony-filigrán lány szépségverseny? Ti örülnétek neki? (tovább lent)
Van ugye a "rendes" szépségverseny. Ahol igazából csak magas és vékony nők rúghatnak labdába (főképp 168cm felett, de inkább 170 cm felett nyernek).
Van duci szépségverseny is, hogy a ducik se érezzék magukat kirekesztve.
Akkor miért nincs filigrán szépségverseny? Mondjuk akik jelentkezhetnek 165 cm a maximális magasság!
Szerintetek ez nem lenne jó ötlet?
Ezen már gondolkoztam én is a 158 cm-mel.:)
Bár nincs elég önbizalmam hozzá, de más alacsony lánynak tuti lenne, akik a magasságuk miatt nem indulhatnak. Jó ötlet lenne!
22/L
Igaz, első hogy jó lenne? Olyan furcsa, hogy a legtöbb nőismerősöm aki gyönyörű arcra is és alakra is, az egyik 152 cm a másik 156-157 cm. Volt egy másik nagyon formás lány ismerősöm, aki nagyon szép volt, nos ő is pici volt kb. 153-156 cm.
Én is csini voltam 10 éve és mindig zavart, hogy 6 centi kellene, hogy jól nézzek ki (én 162 cm vagyok:S) mert ugye a média ezt sulykolja a pici vagy átlag magasságú lányokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!