Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Honnan érdemes férfi parfümöt...

Honnan érdemes férfi parfümöt vásárolni?

Figyelt kérdés

Árban 15 és 25 ezer között keresnék

Egyedi,jellegzetes illatjegyekkel megáldott tartós parfümöt.

Vannak a népszerű boltok mint a DM,Rossmann

Online boltok mint a notino

És ami még érdekel hogy mi a véleményetek ezekről a kisebb magyar parfümállalkozásokról mint a superz vagy a nichery.

A kérdés hogy hol érdemes keresnem ezekből vagy akár ezeken a boltokon kívül.

szept. 17. 19:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Először is a magyar kamubrandeket hanyagold. Olcsó sz.rt árulnak. Müller, Douglas ahol szaglászni is tudsz meg tartanak desigmer brandeket.
szept. 17. 19:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is inkább a Douglas-t, Müllert javaslom. Nagyobb a választék, minőségibb a felhozatal. A lényeg, hogy ne vakvásárlás legyen.
szept. 17. 21:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
szept. 18. 12:32
 4/5 anonim válasza:
Vannak megbízható oldalak online, ahol érdemesebb vásárolni! Notino, Douglas drága, helyette Vivantis, Makeup, Zivada, Brasty. Mind megbízható van még pár megbízható kisebb oldal, ha szükséges írok még! Érdemes viszont bemenni nevesebb üzletben tesztelni az illatot! Ami pl Douglasban 30-35, már online 20-25 ért beszerezhető!
szept. 19. 22:01
 5/5 anonim válasza:
Érdemes keleti illatok és az arab parfümök világába is belemenni, kiváló ár/érték arányban lehet vásárolni! Én pl ezek világában vagyok benne!
szept. 19. 22:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!