Fontos, hogy valakinek szép legyen a keze?
Figyelt kérdés
mondjuk ha megláttok vmi helyes srácot vagy szép lányt az utcán vagy bárhol akkor megnézitek a kezét? és mi számít szépnek?2010. nov. 3. 12:00
1/5 anonim válasza:
Én a szem, száj, fogak után a kezet nézem!
Sztem fontos, h ápolt legyen a körme, és szép legyen a keze!
2/5 anonim válasza:
Az arc és a kéz az ami télen-nyáron látszik az emberből. Már csak ezért is fontos, hogy szép legyen. (Persze ápolni kell azokat a területeket is, amik a szem elől rejtve maradnak). Nőknél szerintem alap, hogy ne legyen lepattogva a körömlak. Ne legyen a körömház bőre lenőve. Amennyire lehet, küzdjünk a bőr szárazsága ellen, kenegessük, amikor megtehetjük. Persze ne legyen piszkos a köröm alja. De tudni kell, hogy vannak olyan szakmák, ahol lehetetlen teljesen tisztára suvickolni a kezet (autómechanikus, cipész, stb.). Ezért nem kell kapásból útálkozni attól, akinek nem ragyognak a körmei a tisztaságtól.
3/5 anonim válasza:
Nálam is fontos, én a szemét, kezét, mosolyát nézem meg legelőször egy srácnak.
4/5 anonim válasza:
én sosem szoktam mások kezét nézegetni:) inkább a szemét és az arcát
5/5 anonim válasza:
Megnézem a pasik kezét.:) Legyen tiszta a körme és lehetőleg ne rágja mert az valami iszonyat undorító de mivel lány vagyok más elvárásom nincs még persze annyi hogy vágja rendszeresen mert az sem jó látvány ha egy pasinak hosszú a körme.:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!