Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Így néz ki egy átlag brit lány?

Így néz ki egy átlag brit lány?

Figyelt kérdés

mondják,hogy az angolok csúnyák

ez a lány is az lenne? https://www.youtube.com/shorts/VQs0g67-po4

aug. 30. 19:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
24%
Most angol vagy brit?
aug. 30. 19:58
 2/14 anonim válasza:
74%
Van aki szép, van aki nem annyira. Nem attól függ, hogy honnan származik.
aug. 30. 20:30
 3/14 anonim válasza:
72%
Nem csúnya de nem az esetem. Még csak meg sem fordulna a fejemben hogy jól néz ki. De ez a szerencse, nem kellhet mindenkinek ugyanaz.
aug. 30. 20:37
 4/14 anonim válasza:
15%
Szerintem szèpek plus ott a legnaguobb a mellbõsèg.
aug. 30. 20:48
 5/14 anonim ***** válasza:
88%

A brit populáció elég diverz, szóval igen is meg nem is.

Szép meg csúnya emberek mindenhol vannak.

Ha sok pénzből élsz, az megint más, mintha a mélyszegénység meg a kemény élet látszik az emberen.

aug. 30. 22:28
 6/14 renton9999 ***** válasza:
49%
az átlag ilyen vagy ez inkább még felette van,általában nagy fejük van és szökék / barnák..tulsúly is van rajtuk. Persze nem mondom h nem láttam jó csajt angolba de több a rossz mint a jó..itthon jobbak a csajok.
aug. 31. 08:01
 7/14 anonim ***** válasza:
54%
Átlagos
aug. 31. 14:56
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

Ne felejtsd a filtert, sminket.

Nem is biztos, hogy szülei britek. Sot, nagy a valoszinuseg, hogy nem. Ferde, nagyobb orra van, kerek szemekkel. Nekem a hosszukasabb szem jobban tetszik. Nem csunya, de nem is akit megnezel ketszer. Ki tudja, smink nelkul.

szept. 1. 03:05
 9/14 anonim ***** válasza:
80%

A szolas, hogy a brit/angol lanyok csunyak , onnan ered, hogy Legtobbje, voros és, szeplos volt.

(Angolszasz). De mamar hany eredeti angolszasz van?

szept. 1. 09:15
 10/14 anonim ***** válasza:
35%

9, az mondjuk vicces, hogy az emberek fele szerint azért rusnyák mert beltenyészet van a szigeteken, a másik fele szerint azért nem, mert túl sokat keveredtek.

Szerintem inkább azt kéne megnézni kiket látnak ezek az emberek, akiknek itt véleménye van.

A magyarok nagy része nem érintkezik britekkel, csak egy-egy nyaralás ideéig. Látták London olcsóbbik felét, ahol a hostel volt, meg a látványosságokat aztán ennyi.

Vagy esetleg ha dolgozott kinn, látta a council estate arcokat meg a többi bevándorlót, de ez is egy nagyon limitált szelete a társadalomnak.

Ez kb olyan mint azt megvitatni, hogy szépek-e a magyar lányok, de a Tatabányai gyárakban dolgozókat nézheted csak.

szept. 1. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!