Hogyan növelitek az önbizalmatokat?
Van valamennyi önbizalmam, de kívülről semmilyen visszajelzést nem kapok, és néha jól esne.
Férjnél vagyok, így a másokkal való flörtölés nem fér bele az egótuningolásba.
Szerintem egy átlagos nő vagyok, aki csinosan/elegánsan öltözködik (magamat olyan 6-7-nek mondanám), de mégis azt tapasztalom, hogy más nőknek záporoznak a bókok, a jelölések, leszólítások, engem meg a kutya se ugat meg. :( Nagyon lelombozó. Ti miből tápláljátok az önbizalmatokat?
Én nem értem, hogy egy házas nő miért vágyik jelölésekre és leszólításokra.
Ez egyedülállóként is lehet zavaró.
Egy kedves bók az oké. Dicséretet kapok nőktől is, férfiaktól is. Nem szexuális töltettel.
De nekem olyan mintha te direkt ilyenre vágynál, nem dicséretre, hanem ismerkedésre.
Ha csinos vagy, akkor valószínűleg a személyiségedben van valami, ami miatt távolságtartóbbak veled. Vagy egyszerűen csak tiszteletben tartják, hogy házas vagy és azért nem mondanak bókokat, nehogy félre értsd.
Nem külsővel. Nekem abból táplálkozik az önbizalmam, hogy szeretnek velem a barátaim időt tölteni, hogy nevetnek a vicceimen, hogy kedves vagyok másokkal.
Mivel sokáig nagyon kövér voltam, csak a belsőmre kaptam bókokat. A külsőmre kapott bókok így vékonyan kifejezetten zavarnak. A férfiak meg pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!