Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, nektek nagyon elvenné...

Lányok, nektek nagyon elvenné az önbizalmatokat az ha sárgás, egyenetlen felszínű és egy két helyen nagy távolság lenne a fogaitok között?

Figyelt kérdés
Nem mernél nyitott szájjal önfeledten mosolyogni. Ez nagyon nyomasztó lenne?
2022. jún. 13. 20:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ugyan nem sárgás színű de a felső 4 fogam között elég nagy rések vannak. Utálom. Mihamarabb ha lesz rá pénzem és lehetőségem meg akarom csináltatni. Engem zavar és feszélyez.
2022. jún. 13. 20:43
 2/5 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem cuki, amikor valakinek nagy rések vannak a fogai között.
2022. jún. 13. 20:46
 3/5 Metionin ***** válasza:
Őszinte leszek, el. Nekem egyik szemfogam sajnos rossz helyre nőtt, a fogív fölé. 3,5 év fogszabi sem oldotta meg, a végén ki kellett műteni. Azóta tudok csak felszabadultan mosolyogni és elég sok idő volt megszokni, hogy "most már lehet". Régen reflexből csak csukott szájjal mosolyogtam emiatt. Szóval az említett esetben is megpróbálnám valahogy rendbe tetetni.
2022. jún. 14. 11:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem a fogaim alakja elég nyomorék, és eléggé kicsik, szóval van közöttük hézag is, de fogszabályzóm nem lehet, mert túl kicsik a fogaim a fogszabályzóhoz.. :D Szóval nekem csak az lenne a megoldás, ha héjakat rakatnák rá, viszont én azt nem szeretném, szóval maradnak olyanok, amilyenek most, legalábbis egyenlőre, lehet később megváltozik a véleményem a héjakról. Viszont maga az bosszantó, hogy másnak elég egy fogszabályzó a szép fogakhoz, és nekem az nem játszik, pedig annyival könnyebb lenne. Maga az, hogy ilyen mű dolgok (héj) legyenek a fogaimon, annak pedig a gondolata sem tetszik. :/ Mindenesetre a fogaim szerintem normális szinten sárgák, szóval nem ilyen extrém sárgák, de a jövőben szerintem szeretnék majd fogfehérítést. Amúgy nekem önbizalmam amúgy sincs, nem csak a fogaim miatt. A fogaimat mondjuk rá már megszoktam, épp ezért félek a héjaktól, mert ha abba belemegyek, akkor onnan már nincs visszajövetel, és félek, hogy mi van, ha így jobban tetszem magamnak, és én rakatok rá héjat, és megbánom. Viszont néha elgondolkodok azon, hogy milyen lenne, ha szép fogsorom lenne, de az a baj, hogy annyira megszoktam már így, hogy el se tudom képzelni a fogaimat máshogy, szóval félek, hogy az nem tetszene. Meg az a baj, hogy maga a fogaim tök egészségesek, sosem volt semmi bajuk (lekopogom), és nem tűnik helyesnek, hogy az egészséges fogaimat ilyennek tegyem ki, csak azért, hogy esztétikailag szebbek lehessenek. Nyitott szájjal pedig nem szoktam mosolyogni, de nem csak a fogaim miatt, hanem egyszerűen nekem az rosszul áll, ha lehet ilyet mondani. Mármint a nyitott szájjal mosolygás úgy érzem nem áll jól rajtam, és akkor se állna jól, ha szebbek lennének a fogaim.
2022. jún. 14. 11:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem csálék (bár nem sárgák) a fogaim, különösebben nem érdekel.

Nyilván voltam konzultáción fogszabályzás-ügyben, csak fentről 4 egészséges fogamat kellene kihúzni, annyit nem ér az egész. Nem vigyorgok nyitott szájjal, ennyi.

2022. jún. 14. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!