Szeretnék egy dátumot tetováltatni. Hova?
picit szeretnék, kb 1cm magasat, a hossza meg ahogy kijön. a csuklómra ezt a mintát szeretném:
vagy legalábbis életfát, kb 4cm átmérőjűt
mennyi idő amúgy megcsinálni, és mennyibe kerül?Pécsett jó tetováló, aki megcsinálja pl. az ujjamra? oda akarnám a dátumot, de ha van jobb ötlet, kíváncsi lennék.
köszi.
kép is jöhetne, hogy hol állna jól.
20Ł
nyakra hogy gondolod?
bokára nem szeretném, elég vastag sajnos:S
1. vagyok
Nyakra akár úgy, hogy hátra.. na várj keresek épet, úgy egyszerűbb lesz (:
Szóóó-óóval:
Elégkicsikép, de a lényeg látható (:
kedves második.akkor még1x
picit szeretnék, kb 1cm magasat, a hossza meg ahogy kijön. a csuklómra ezt a mintát szeretném:
szóval szeretnék egy dátumot valahova, ÉS a csuklómra MÉG EGY mintát, amit belinkeltem, de köszi, hogy válaszoltál a kérdésre.
A dátum ujjon mutat legjobban szerintem, de a nyak is jó, csak lentebbre, mint a linkelt képen.Szerintem még tök jó (én is oda szeretnék egy szöveget) a belső ajak, de azt mondják az nagyon fáj.A comb belsejére is lehet, lábfejre is, stb....Max. egy óra megcsinálni, max. 10.000 ft-ból megvan.(nekem nagyobb van a tarkómon, az ennyi idő és pénz volt).De ha merész vagy, a szeméremdombodra is tetetheted.
22/L
most ott tartok, hogy csukló belsejére ezt: MMIX V XXX vagyis 2009 05 30.
TÍZEZEEEEEER?????????az sztem sok, nem????hát ez nagyon picike lenne...:S
kb így:
csak közelebb a kézfejemhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!