Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A férfiak valóban az édes...

A férfiak valóban az édes vaníliás illatokat szeretik a legjobban a nőkön?

Figyelt kérdés

Több helyen olvastam, hogy többen tapasztalták miszerint az édes, vaníliás illatú parfümöket dicsérik meg leginkább a férfiak, míg a virágos, gyümölcsös, frissebb citrusosabb illatokra sokkal kevesebb bókot kapnak.

Ti hogyan tapasztaljátok? Milyen illatú az a parfümöd, amit leginkább dicsérnek férfiak?

Férfiak is hozzászólhatnak, valóban az édes illatok tetszenek a legjobban egy nőn?

aug. 25. 15:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
17%
Nekem nem tudom miért de férfiként olyan fura az hogy nők parfümöt használnak.
aug. 25. 15:58
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
A legtöbbük meg sem tudja különböztetni, vagy nem is érzi. Teljesen mindegy nekik.
aug. 25. 16:43
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Mindegy csak valami nyomja el a gonorrheás sunaszagot ;)
aug. 25. 17:26
 4/11 anonim ***** válasza:
77%
Én F vaok, a vaniliát, jácintot, dinnyét imádom 1 nőn.
aug. 25. 18:21
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Az elején érdemes leszögezni, hogy ilyen, hogy csajmágnes vagy pasimágnes parfüm nem létezik. Ez marketing duma, vannak illatjegyek, meg illatok, amik tömegvonzóak, vagy olyan asszociációk társulnak hozzá, amely akár vonzóbbá tehet, de sokan félreértik ezt a sztorit. Ne vegyetek vakon parfümöt csak azért, mert a tiktokon megnéztetek pár top 10 illat, amiért megőrülnek a férfiak/nők videót.

Én személy szerint amilyen illatjegyeket szeretek női parfümökben: citrusok, gyöngyvirág, tea, pézsma, barack szóval ezek inkább ilyen visszafogottabb illatokra jellemző. Még két tanács lányoknak, nőknek, ne vegyetek ilyen olcsó, gejl, vattacukor illatú drogéria alsópolcos terméket, mert gyomorforgatóan szintetikus szaga van. Egy minőségi parfüm ára elsőre magasnak tűnhet, de sokáig elég lesz. Illetve csak olyan illatot viselj, ami valóban neked tetszik, mert ha olyan parfümöt fújsz magadra, amiben nem érzed jól magad, ha hat a kisugárzásodra.

aug. 25. 19:40
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
5: hogyne létezne olyan parfüm.
aug. 25. 22:28
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én csak eladóként dolgoztam parfümériában. Unalmamban elkezdtem egy kísérletet. Ha egy pasi úgy jött be, hogy a barátnőjének keres parfümöt nulla elképzeléssel, akkor elsőnek megmutattam nekik az Armani Because its you illatát. Vaníliás-málnás édes, de nem tömény illat. A legtöbb megvette. Aki nem, annak az épp aktuális szintén Armani Sí verziót, szintén édes, picit töményebb illatok. Ezt is sokan választották. Akinek ez sem kellett, azt vittem Mugler alap Angeljéhez. Édes, gourmand, karakteres illat. És ezt már az is megvette, aki az első kettőt túl kommersznek találta. Egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor kellett tovább keresgélnem az évek alatt.

Mutogathattam én kevésbé édes illatokat, próbálkoztam poénból citrusos illatokkal, különlegesebb illatjegyekkel, vagy épp uniszex semlegesebb vonallal, esélytelen volt. Ezeket csak a nők választották maguknak. A férfaknak mindig a faék egyszerű, édes parfümök kellettek. Erre a legjobb példa, mikor bejött a Chloe Nomade. Virágos-ciprusos illat, de van benne egy erős, kesernyésebb vonal is, azt hiszem valami moha(?) is van benne, és attól kap egy már-már férfias karakter. Tényleg izgi illat, a nők megőrültek érte az első perctől. Férfinak egyet sem adtam el, pedig próbálkoztam. Nem akartak mohát érezni a csajukon. Nem igazán értékelik a különlegesebb illatjegyeket.

aug. 25. 22:39
 8/11 anonim ***** válasza:

6

[link]

40:33

bizonyára erre gondoltál

aug. 26. 00:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Úgy tapasztaltam, hogy ezeket inkább rajtam vették részre és dícsérték meg. Nem vagyok az összes férfi, de ha engem akar levenni valaki a lábáról, az rózsát vagy fréziát használjon. 😃
szept. 14. 18:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem! Én a fanyarabb, citrusosabb illatokat szeretem a csajomon.
okt. 20. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!