Egy fehér esernyő valóban megtévesztő (mint vakbot) lehet?
Vettem egy fehér esernyőt, amit napernyőnek szeretnék használni, és az utcán odajött hozzam egy idősebb férfi, és megkérdezte, hogy látok-e rendesen. Nem igazán tudtam mire vélni a kérdést, de válaszoltam, hogy igen, látok. És erre teljesen kiakadt, hogy miért van nálam egy vakbot, és amikor mondtam, hogy de hát ez egy esernyő, akkor meg közölte, hogy ne akarjam megtéveszteni a közt, meg fessem át az esernyőt mert ez visszaélés stb. stb.
Közöltem vele, hogy hagyjon békén, és otthagytam, de ő jött utánam, végül csak leráztam.
Az egyértelmű, hogy vele nem volt rendben valami a fejében, de nincs kedvem több hasonló beszélgetéshez, csak zavartalanul akarok vásárolni Budapesten 😂
Valóban több ember számára megtévesztő egy fehér esernyő?
Szerintem nem megtévesztő. Egy összecsukott esernyő és egy bot megkülönböztethető egymástól. Ha ki van nyitva, akkor meg pláne.
Ráadásul gondolom, a mozgásodból is látszik, hogy látsz.
A kötekedő papit valszeg elküldtem volna az anyjàba.
Bot vs esernyő, qrvàra nrm hasonlít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!