Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy fehér esernyő valóban...

Egy fehér esernyő valóban megtévesztő (mint vakbot) lehet?

Figyelt kérdés

Vettem egy fehér esernyőt, amit napernyőnek szeretnék használni, és az utcán odajött hozzam egy idősebb férfi, és megkérdezte, hogy látok-e rendesen. Nem igazán tudtam mire vélni a kérdést, de válaszoltam, hogy igen, látok. És erre teljesen kiakadt, hogy miért van nálam egy vakbot, és amikor mondtam, hogy de hát ez egy esernyő, akkor meg közölte, hogy ne akarjam megtéveszteni a közt, meg fessem át az esernyőt mert ez visszaélés stb. stb.

Közöltem vele, hogy hagyjon békén, és otthagytam, de ő jött utánam, végül csak leráztam.

Az egyértelmű, hogy vele nem volt rendben valami a fejében, de nincs kedvem több hasonló beszélgetéshez, csak zavartalanul akarok vásárolni Budapesten 😂

Valóban több ember számára megtévesztő egy fehér esernyő?

#bot #esernyő #megtévesztés #Fehér esernyő #Vakbot
2024. júl. 11. 12:23
 1/8 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem nem megtévesztő. Egy összecsukott esernyő és egy bot megkülönböztethető egymástól. Ha ki van nyitva, akkor meg pláne.

Ráadásul gondolom, a mozgásodból is látszik, hogy látsz.

2024. júl. 11. 12:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem megtévesztő, semmi köze egymáshoz kinézetre a vakok fehér botjának meg egy esernyőnek... a sztoriban szereplő ember flepnis lehetett.
2024. júl. 11. 12:41
 3/8 Metionin ***** válasza:
100%
Dehogyis, a fehér bot tök másképp néz ki.
2024. júl. 11. 12:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ti is azt írjatok, hogy nem megtévesztő. Szerintem sem hasonlít, sok vak embert láttam már bottal, és az teljesen máshogy néz ki.
2024. júl. 11. 13:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az egy fehér kövér esernyő rúd. Az meg egy pálca amin bónuszba piros csík is van. 🤦🏻‍♀️
2024. júl. 11. 16:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Elmebetegek mindenhol akadnak, sajnos ez van. Ha a bácsi nem tud megkülönböztetni egy csíkos pálcát egy összecsukott esernyőtől, az nem a te hibád.
2024. júl. 11. 19:40
 7/8 Noren1989 ***** válasza:
100%

A kötekedő papit valszeg elküldtem volna az anyjàba.

Bot vs esernyő, qrvàra nrm hasonlít.

2024. júl. 12. 05:58
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Hülyék mindenhol tenyésznek :)
2024. júl. 16. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!