Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az ilyen mértékű pattanás egy...

Az ilyen mértékű pattanás egy 23 éves lányon mennyire ritka? Illetve mennyire zavaró?

Figyelt kérdés

Szinte csak tökéletes bőrű fiatalok vesznek körbe.

A pattanások ellen teszek, de szerintem hormonális okai is vannak.

[link]

aug. 25. 03:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Menj el orvoshoz, ha szerinted hormonális oka is van. De lehet, hogy csak valamire allergiás vagy, vagy szimplán csak minősíthetetlen az életviteled.
aug. 25. 04:24
 2/14 A kérdező kommentje:

Voltam már orvosnál, vagyis a hormonpanelom oké, egyedül TSH-t nem nézettem, de az tervben van.

Az allergia viszont egy jó tipp, azt is nézetnem kéne, főleg laktózra, mert a fogyasztása után puffadok.

Az életvitelem egyébként nagyon sok kortársaménál jobb, így erre nem foghatom. Sok dagi, csokit majszoló, nullát mozgó lánynak van bababőre amúgy is. Én meg próbálok jól kajálni és sportolok is.

aug. 25. 05:54
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
Lehet, hogy valamelyik étel fogyasztása váltja ki. Bőrgyógyászaton voltál már?
aug. 25. 06:09
 4/14 A kérdező kommentje:

Ott már ezerszer. Többet nem is megyek, már ezer kenfecifét kaptam, egyik sem használt, csak hámlott tőle a bőröm.

Mivel ekcémám is van, gyógyszert nem kaphatok. :/

aug. 25. 07:00
 5/14 anonim ***** válasza:
77%
Nincs ezzel semmi baj, sok ilyen lányt láttam már. Nem kell mindig azt követni ami a csapból folyik, mindenki úgy szép ahogy van.
aug. 25. 07:52
 6/14 anonim ***** válasza:
90%

Ez szinte lóf*sz.

És a legtöbb lánynak legfeljebb az alapozója tökéletes, nem a bőre.

aug. 25. 07:56
 7/14 A kérdező kommentje:
Csak engem zavar:/
aug. 25. 07:56
 8/14 anonim ***** válasza:
28%
Akkor mi értelme volt a kérdésnek?
aug. 25. 07:59
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

8.

Mert őt zavarja😉

aug. 25. 08:10
 10/14 anonim ***** válasza:
#9: még egyszer, mi értelme megkérdezni, mennyire zavaró?
aug. 25. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!