Melegtől kijövő pici pattanásokkal mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Nem mély, de pici pattanásokkal van tele 2 oldalt az arcom, amikor meleg van. Már 2. éve, főleg, ha sokat izzadok. Nem tudok minden megizzadás után arcot mosni, ráadásul olyan helyen dolgozom, ahol muszáj csinosnak lennem, így kénytelen vagyok vastagon fedő alapozóval leplezni őket 8 órán át a melegben.aug. 12. 13:08
1/1 anonim válasza:
Ez nekem is szokott lenni, én igyekszem minél gyakrabban arcot mosni hideg vízben, esténként arclemosót használok, és pattanás elleni krémet. Sajnos még ez sem elegendő hogy megállítsam őket, de talán valamit segít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!