Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mivel lehet otthon tartósan...

Mivel lehet otthon tartósan körmöt festeni?

Figyelt kérdés
Gondolom a géllakk a legtartósabb. Tudnátok ajánlani konkrét márkát, amit könnyen lehet használni és tartós? Köszönöm!
aug. 23. 18:48
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Nem egy nagy dolog a gél lakkozás. Egy UV lámpa kell hozzá, amivel kikeményíted. Youtube rogyásig van a géllak házilag videókkal.
aug. 23. 19:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lámpázósat akarsz, akkor az OPI pl elég jó, a Bourjois 1 Second is. Picit drágábbak, de jók.
aug. 23. 19:06
 3/6 Metionin ***** válasza:
89%
Géllakk. Évek óta csinálom magamnak, Crystal nails-es nail prepet, primert és elasty hardenert használok, színesek vannak mindenféle márkából, azt ki kell tapasztalni. Sok helyen árulnak komplett szetteket, csak arra kell figyelni hogy ha csak ilyen pici lámpa van hozzá, azt inkább vedd meg külön.
aug. 23. 19:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is évek óta magamnak csinálom, én is Crystal nails-el kezdtem. Náluk vettem a lámpát is. Én amúgy meg vagyok velük elégedve, de tény, hogy árban vannak kedvezőbbek, de ettől függetlenül ha van rá keret, én akkor is ajánlom őket. De akkor esetleg 2mbeauty, Diamond Nails.

Ha érdekel sima lakk is, szóval nem géllakk, akkor az Essie az, ami nekem a legjobban bevált.

aug. 23. 21:58
 5/6 A kérdező kommentje:
Még évekkel ezelőtt Essie lakkal kezdtem, hobbiból festek (vászonra), úgyhogy nagyon szerettem körmözni is, de azóta született két gyerekem, és sokkal kevesebb időm van festegetni, de sokkal többet használom a kezem. A húgomnak vettem egy éve egy Diamond Nails kezdőszettet, de azt mondta, hogy nem tart olyan sokáig, mint várta egy géllakktól, azért született a kérdés. Megpróbálom akkor a Crystal Nailst. :) Köszönöm mindenkinek!
aug. 23. 22:10
 6/6 anonim ***** válasza:
én is géllakkot használok, havonta-3 hetente kell újra csinálnom, addig semmi baja
aug. 27. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!