IPL otthon (pl. Philips Lumea) - van olyan, akinek tényleg tartósan eltűnt a szőr, és már nem kell rendszeresen borotválni és villantani?
( Saját tapasztalataim:
Én kb. 2 éve villantgatomaz elején 2, utána átlag 3-4 hetente, a legnagyobb (5) fokozaton. Már jelentősen ritkább a szőr, de még mindig egy jelentős rész visszanő...
A bőröm világos, a szőröm átlagos.
A legjobb eredményt a hónomon értem el, itt csak pár szál nő vissza, de ha kicsit több időt hagyok ki a kezelések között, ott is újra több nő vissza...
A lábamon és az intim résznél kb. 30% nő vissza. Illetve mintha a növekedés is kicsit lassabb lenne, a lábam nem lesz a borotválás utáni napra sündisznós.
A combomon gyenge és világosabb a szőr, ott szinte semmi különbséget nem láttam, ezért már nem is kezelem. )
Várom a Ti tapasztalataitokat! Ti milyen szőrzettel, mióta, milyen gyakran, és milyen eredménnyel kezelitek?
Eleinte én is max fokozaton használtam, csökkent a lábamon egy darabig, utána nem annxira. Aztán átálltam 1-2es fokozatra (gondoltam így majd tovább bírja a lámpa), azóta szinte semmi szőr nincs a kezelt részen.
Nem tudom miért lett hatékonyabb alacsonyabb fokozaton, de érdemes kipróbálni.
#5 ezt mindenképp kipróbálom, mert időben is sokkal kedvezőbb lesz 1-1 kezelés, így hátha gyakrabban is be tudom majd iktatni.
Bár megjegyzem, hogy amikor a gép új volt, 3-as körül kezdtem használni (hogy ne fájjon annyira) de látványosabb eredményt akkor kezdett hozni, amikor felváltottam 5-re.
(A lábamon még mindig látszik, hogy szőrös, ha mondjuk egy hétig nem borotválom. Viszont régen egy húzással is megtelt a borotva szőrrel, most meg a fél lábszáram után kell csak kiöblíteni, mert alig szed össze valamit. De ha nincs időnként leborotválva, akkor az a pár szál is sokkal több sajnos, mint amit egy szoknya vagy rövidnaci megtűrne. )
Ugyan nem Philips, de nekem első használat után nem nőtt vissza kb 70%-a. Tejfehér a bőröm, és nagyon sötét a szőröm, lehet emiatt.
Arcon nem sikerül, mert ahhoz elég erős, hogy látszódjon, de ahhoz nem, hogy levillantsam. 🤦🏼♀️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!