Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Unalmas ha csak fekete, fehér...

Unalmas ha csak fekete, fehér és krémszíneket hordok?

Figyelt kérdés

Szinte csak feketét és fehéret, néha pasztell rózsaszínt, bézst.

Ez így unalmas? Általában fekete szoknya, világosabb pulóver télen, vagy fekete nadrág világos pulóverrel vagy valami kötött “egyberuha”. Nyáron meg kis lenge ruhák, a legtöbb ott is fehér, néhányon van kis virágminta.

aug. 20. 00:31
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Ne tőlünk kérdezd. Ha valakinek baja lenne az öltözékeddel, biztos közölné veled (ha elég intelligens). Szerintem felesleges ezen rágódni, hiszen mindenki úgy szép ahogy van.
aug. 20. 01:03
 2/6 anonim válasza:
Szerintem nem unalmas. Nekem kifejezetten tetszenek ezek a színek.
aug. 20. 15:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem unalmas, kifinomult. Nem azt mondom hogy aki színesbe öltözik az nem lehet az, de nyilván van oka, hogy ezeket szereted magadon. Valószínű, hogy neked ezek állnak jól. Nem mindenkin mutatnak jól az élénk változatos variációk.
aug. 20. 17:25
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

A válaszom igen, unalmas

Nyugodtan lépj ki a komfort zónádból

aug. 20. 22:38
 5/6 A kérdező kommentje:
#4 szerintem is unalmas, de nem érzem magamat szépnek az élénk színekben. Csak a pasztell és a fekete fehér áll jól.
aug. 20. 22:47
 6/6 anonim ***** válasza:

A gyakorin nem fogom tudni a stílusodat

Pasi vagyok, és ilyen öltözködös videókból veszek ihletet

[link]

Próbáld ki te is

aug. 20. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!