Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy lehet megoldani, hogy a...

Hogy lehet megoldani, hogy a cipő ne szedje le, gyűrje fel a lábamon a lakkot?

Figyelt kérdés
A nagylábujjamon jelentkezik a probléma, van rajta fedőlakk is, és csutka rövidre van vágva. Mit tehetnék még? Igyekszem szandálban járni, de ma is sokat vezettem, és fontos volt, hogy stabil cipő legyen rajtam, amiben rendesen tudom kezelni a pedálokat.
aug. 19. 19:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Zokni. (Nyilván nem szandálhoz.)
aug. 19. 19:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Anatómiai gond lehet (hosszú a lábujjad vagy ilyesmi), nekem a lábaimon semmi baja nem lesz a lakknak, pedig fizikai munkát végzek, sokat járkálok. Vagy esetleg rossz a cipő, túl kicsi, szoros.
aug. 19. 19:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Nyilván a nagylábujjam a leghosszabb, aztán mindegyik egy kicsit rövidebb a kissujjamig, és ugye az a legrövidebb. A cipő nem kicsi, és nem szorít, nem érzem, hogy nyomná a lábujjamat. Zokni is volt rajtam természetesen.
aug. 19. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!