Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kinek mennyi parfümje van...

Renton9999 kérdése:

Kinek mennyi parfümje van otthon,hány üveggel?

Figyelt kérdés

#parfüm #fragrances
aug. 19. 11:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

8, de volt ennél jóval több is.

Az utóbbi időben ritkán veszek üveges parfümöt. Az a helyzet, hogy túl sok illat tetszik, szeretek kísérletezni, és mindent alkalomhoz mást választani, - viszont a szavatosság ideje a felbontástól ketyeg, így már inkább a 10 ml-es travel size-t, de többségben az 1-2 millis mintákat részesítem előnyben.

Így visztont több, mint 100 parfümből van a birtokomban anélkül, hogy sok helyet foglalna.

aug. 19. 19:05
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Olyan 15 körül. Ez már a szelektált készlet, parfümériában dolgoztam, annyi volt mint a szemét. Szerintem ezek is rám fognak rohadni, pedig minden nap használok. De ennyit nem lehet elfújni.
aug. 19. 23:52
 13/16 A kérdező kommentje:

12/12 anonim

Nekem is 15 van,én nem félek hogy rám rohad,pár évig eláll szvsz,söt keveslem a 15-öt.

aug. 20. 08:09
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát kiszereléstől is függ. Ha kisebbek lennének én sem félnék, de nekem mindenből a legnagyobb kiszerelés van. Egy részét ajándékba kaptuk a cégektől, ez még a jobbik eset mert legalább azokat valóban én bontottam fel, bár már azok is régiek. (4 éve jöttel el a parfümériából.) De vannak kifújkált teszterek is amiket a boltból hozhattunk el. Na azok már népszerűségtől függően hónapokat-éveket álltak a boltban is. Ilyet már egy csomót kidobtam, mert rossz illata lett. Pl legutóbb egy Lancome La Nuit Tresore valamelyik már forgalomból kivont változatát. El sem tudom képzelni azt mikor bonthatták fel. De volt ilyen Carolnia Herrera 212 VIP évekkel ezelőtti limitált illat is, meg egy Paco Rabanne Lady Million Lucky is. Ez csak így az utóbbi fél év termése amiknek erős, kellemetlen mellékaromája lett.
aug. 20. 08:43
 15/16 A kérdező kommentje:

14/14 anonim

aha...akkor nő vagy.. azé egy parfüm mániásnak elég jó melohely lehet egy parfüméria :)),na de akkor most átszelektálom a kis gyüjteményemet elöre teszem a régebbi cuccokat :)

aug. 20. 09:05
 16/16 anonim ***** válasza:
63%
Egyszerre csak egy van. Jelenleg eper- grapefruit illatot kevertem ki pár hete. Az év nagy részében ezt szoktam használni, de néha váltok jázmin- cseresznyevirágra. Jellemzően tavasszal.
szept. 18. 14:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!