Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ezt vajon hajfétisnek hívják?

Ezt vajon hajfétisnek hívják?

Figyelt kérdés

A párom arra izgul, ha a csurom vizes hajam belelóg az arcomba. Amikor strandon vagyunk van, hogy össze van fogva a hajam, van hogy nem. Amikor éppen össze van fogva, akkor ki szokta cibálni a hajgumit a hajamból, hogy majd amikor feljövök a víz alól, akkor az arcomba lógjon a hajam. Egy idő után már megtanultam, hogy strandon nincs hajgumi, meg egyébként nekem teljesen mindegy, viszont foglalkoztat és furcsálom, hogy őt pont egy ilyen dolog izgatja fel.

Egy egész strandos napon át képes csak a vizes hajammal foglalkozni.

20L, (a hajam egyébként kb a lapockámig ér, ha ki van bontva).

#haj #strand #hajfétis #hajgumi #Lány csurom vizes hajjal
aug. 18. 07:06
A kérdező szavazást indított:
Ez maga a hajfétis
Ne törődj vele, ez tök normális
17 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Nem beszélgetsz a "pároddal", hogy megkérdezd?
aug. 18. 07:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nő vagyok, és nekem is nagyon bejön, ha belelóg az arcába a haja a páromnak (hosszú hajú) akár vizesen, akár szárazon. Mondjuk hogy egész nap ezzel szórakozzak, azért annyira nem vagyok megszállott.
aug. 18. 10:54
 3/9 anonim ***** válasza:
85%

Hát ez baromi idegesítő lehet.

Oké hogy tetszik neki, de emiatt hogy ne köthesd össze a hajad csak hogy rád izgulhasson, az már beteg és korlátozó.

Csodáljon úgy ahogy vagy, esetleg fejezze ki szavakkal a tetszését szituációkban aztán te eldöntöd mikor hogyan szeretnél lenni.

aug. 18. 14:41
 4/9 A kérdező kommentje:
#1: Majd fogok többet is kérdezgetni tőle, de előbb kíváncsi voltam, hogy mit gondolnak erről az emberek. Eddig mindig csak annyit mondott erről, hogy így nézek ki a legjobban.
aug. 18. 15:56
 5/9 anonim ***** válasza:
31%
Nagyon boldogtalan leszel, ha mindig mindenről másokat kell majd megkérdezned, hogy mit gondolnak.
aug. 18. 17:10
 6/9 anonim ***** válasza:
#3 ez pont olyan mint egy szep ruhat felvenni. Az emberek azert vannak kapcsolatban mert szeretik egymást es képesek kompromisszumokat kotni azért hogy másiknak jó legyen🤦🏻
aug. 19. 00:48
 7/9 anonim ***** válasza:
A hajfétis az szerintem más, ez inkább "vizeshajfétis"
aug. 25. 16:22
 8/9 anonim ***** válasza:
igen
aug. 26. 10:21
 9/9 A kérdező kommentje:
#5: Honnan veszed, hogy mindig mindenkitől? Már felnőttem. Meg boldogtalan? Na az szinte sose voltam.
aug. 29. 06:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!