1/10 anonim válasza:
Nem durva, a mai fiatalok körében gyakoribb, mint régen.
Nekem tetszene egy ilyen nő.
2/10 anonim válasza:
Nekem is akkora és nő vagyok. Durva vagy nem, ez van. Mit csináljunk, vágjuk le? 🤷♀️
3/10 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ilyen dologra lehet azt mondani, hogy durva... mármint, ez egy testrész, nincs ebben semmi durva. Nyilván cipővásárlás szempontjából nem ideális, mert sok boltban szerintem 42-ig mennek csak fel a méretek, szóval sajnos ez egy extra nehézség.
4/10 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, ez csak egy szám. Az én lábam bütykös és igaz, hogy csak 39-es, de ebből csak a lábujjam 5 centi hosszú. És a kalapácsujj, tyúkszem, bőrkeményedés sem kímél, hiába ápolom a lábam. A lúdtalpról ne is beszéljünk. Na ez a gáz! 😅
5/10 anonim válasza:
Szerintem sem olyan durva. Főleg, ha magas vagy. Kate Winslet-nek is 43-as a lába + 169 cm.
7/10 anonim válasza:
Nagyobb a lábad mint nekem fiúként:D amúgy nem gáz:)
Nekem 182cm-hez 42-es
8/10 anonim válasza:
Ha nem büdi, akkor simán lehet szexi🫠😉
9/10 anonim válasza:
Sok teniszező bakfisnak 45-ös, vagy még annál is nagyobb a lábfeje.
10/10 anonim válasza:
Szerintem nem egyáltalán nem gáz. ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!